• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo popustio pred kamerama

Trener Čelsija prekinuo intervju Davida Luiza i Edena Azara da bi im čestitao na pobjedi i objasnio ko sada može da ide kući.

 Murinjo popustio pred kamerama Izvor: MONDO

Remi sa Arsenalom i poraz od Sanderlenda primorali su Žozea Murinja da zabrani svojim igračima odlaske iz Londona. Van Engleske nije smio ni Branislav Ivanović, koji je zbog te odluke trenera poslao oca da umjesto njega primi Zlatnu loptu Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

"Učinili smo sve da Ivanović dođe, čak i uz pomoć najintimnijih prijatelja gospodina Žozea Murinja. Odgovor je bio negativan, a razlog je to što nisu ispunjena očekivanja koja su postavili ljudi u klubu. Eto, to je surovost profesionalnog fudbala na engleski način i to je razlog zašto Bane nije među nama", objasnio je predsjednik FSS Tomislav Karadžić.

Ipak, pobjede nad Svonsijem i Liverpulom popravile su raspoloženje Portugalca. Nakon trijumfa nad "redsima" u nedjelju predveče, prišao je Davidu Luizu i Edenu Azaru dok su davali intervju.

Dok je novinar pitao Luiza da li je meč mogao da počne lošije po Čelsi (golom Liverpula), Murinjo se primakao kameri iz potaje "osuo paljbu".

"Ovaj momak ovdje je dobio žuti karton da bi bio suspendovan za meč protiv Sautemptona (u narednom kolu, prvog januara)", rekao je trener "plavaca" i tom kritikom skamenio igrače.

Ipak, kada se nasmijao, shvatili su da se šali...

VIDEO

"... I, da bi otišao u Portugal da uživa... Samo se šalim... Ovi momci su uradili fantastičan posao, ali (Luiz) sada može da ode u Portugal", objasnio je Murinjo reporteru poslije zagrljaja sa fudbalerima.

Eden Azar je brže-bolje pokušao da iskoristi dobro raspoloženje trenera, pitanjem: "Mogu li ja u Belgiju?".

"Ne... Sautempton...", kratko je dobacio Murinjo pri odlasku.

(MONDO, foto: Beta/AP/Sang Tan)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC