• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slaviša za Novaka u Beogradu

Trener Crvene zvezde kratko je odmarao u Sloveniji poslije završetka jesenjeg dijela Superlige.

 Slaviša za Novaka u Beogradu Izvor: MONDO

Kao i nekoliko hiljada Slovenaca i trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović odlučio je da novogodišnje praznike ne dočeka u "deželi" već u Beogradu.

On je poslije završetka jesenjeg dijela Superlige otputovao u Sloveniju na odmor, ali je poslije samo nekoliko dana spakovao kofere i vratio se u Beograd.

Poslije proslave Nove godine i Božića vratiće se poslovima u Ljutice Bogdana već 8. januara, dva dana prije zvanične prozivke i početka priprema za nastavak sezone.

Za titulu - sviraću na Marakani

Trener Zvezde ističe da je želja navijača da se osvoji titula poslije dugogodišnje vladavine Partizana ogromna i da će, ukoliko uspije u tome, prirediti specijalni poklon fanovima kluba.

"Dobro se zna za moju strast prema sviranju gitare. Ko zna ako osvojimo titulu možda i zasviram na Marakani", rekao je Stojanović.

On je poslije završetka jesenjeg dijela Superlige sumirao utiske i izjavio slovenačkim novinarima da je bio nekoliko puta na izlaznim vratima u Crvenoj zvezdi.

"Zvezda je druga dimenzija u odnosu na sve ostalo. Veliki klub sa četiri miliona navijača i potrebno je svakodnevno polagati račune... Kada je rezultat nepovoljan, kada se ne pobjeđuje nije prijatno, jer u Zvezdi se porazi jednostavno ne tolerišu. Ogroman je pritisak vladao tokom jesenjeg dijela sezone.. Morate da se naviknete da se nosite sa tim", objasnio je Stojanović.

Stojanović je dodao i da je sa Draganom Džajićem u odličnim odnosima.

"Sa Džajićem imam super odnos. Na prvom mjestu ga poštujem kao predsjednika, onda i kao velikog igrača. U početku je možda djelovalo da sa njegove strane postoji hladna distanca, ali kada me je upoznao kao čoveka i trenera stekao je i povjerenje".

Strateg crveno-bijelih uveliko se priprema za nastavak sezone, pa shodno tome razmišlja i o pojačanjima.

"Predao sam listu igrača koje bih želio u timu, ali želje su jedno, a realizacija nešto drugo. Zavisi od više faktora kako će proteći prelazni rok, a prije svega je pitanje finansija", naglasio je Stojanović.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC