• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan na Real bez Vujoševića?

Moguće je da će košarkaši Partizana na megdan Real Madridu bez svog dirigenta Duška Vujoševića, koji je i dalje na liječenju na VMA.

 Partizan na Real bez Vujoševića? Izvor: MONDO

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević do daljeg ostaje pod ljekarskim nadzorom na Vojno-medicinskoj akamediji i u ovom trenutku niko iz Partizana ne može pouzdano da kaže da li će trofejni trener voditi tim u četvrtak u meču 1. kola TOP16 faze Evrolige protiv Real Madrida u Kombank areni (19h).

Pred novinare su u ponedeljak u press centru Arene izašli kapiten Dragan Milosavljević i pomoćni trener Velimir Gašić, koji će u slučaju da Vujošević ostane na VMA, ponovo preuzeti dužnost šefa struke i ujedno prvi put u karijeri samostalno voditi ekipu na evroligaškoj utakmici.

Upitan kakve su šanse da se Vujošević u četvrtak uveče nađe na aut liniji, odnosno pored klupe, Gašić je odgovorio da je "nezahvalno prognozirati".

"U svakodnevnom smo kontaktu sa Duletom. On je smješten na VMA, gde brigu o njemu vode najbolji ljekari iz te oblasti. On je bolje nego što je bio, ali je krajnje nezahvalno da ja prognoziram kada će moći da napusti bolnicu i da li će voditi ekipu protiv Reala", rekao je Gašić.

On očekuje da Bogdan Bogdanović, koji je u nedelju u Laktašima pretrpio lakšu povredu prepona, bude spreman da igra.

Što se tiče Tarensa Kinzija, koga će klub novčano kazniti zbog disciplinskog prekršaja, Gašić je kratko rekao: "Biće sve ok. On je i protiv Igokee, minutažom, pokazao da nema nikakvih problema".

Upitan da li se praznična atmosfera na bilo koji način negativno odražava na pripreme za važnu utakmicu, Milosavljević je odgovorio: "Ne, svi se radujemo okršaju sa Madriđanima i misli su nam usmjerene mnogo više ka tome nego ka dočeku Nove godine".

Do utakmice sa Realom, 2. januara, crno-bijeli će svakodnevno imati po jedan jedan trening.

(MONDO:Foto:MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC