• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teri: Tek ćemo igrati dobro

Kapiten Čelsija, dan poslije pobjede nad Liverpulom (2:1), očekuje da njegov tim do posljednjeg kola bude kandidat za titulu prvaka Engleske.

 Teri: Tek ćemo igrati dobro Izvor: MONDO

Od pet ekipa koje trenutno zauzimaju pozicije u vrhu tabele Premijer lige (Arsenal, Mančester siti, Čelsi, Everton, Liverpul), najviše kritika je u dosadašnjem toku sezone bilo na račun Čelsija.

Očekivalo se da "plavci" povratkom Žozea Murinja odmah postanu mašinerija kakva su bili sredinom prošle decenije, ali su Lampard, Teri i drugovi doživjeli nekoliko iznenađujućih poraza u svim takmičenjima i, generalno, pružili dosta neubjedljivih partija.

Tim prije mnogi tvrde da je Čelsi glavni favorit za titulu, jer je uprkos svemu treći na tabeli, sa svega dva boda zaostatka za vodećim Arsenalom.

Uz to, četa sa Stamford Bridža nije izgubila nijedan veliki derbi, a gostovali su Mančester junajtedu (0:0), Totenhemu (1:1) i Arsenalu (0:0), dok su kao domaćini pobijedili Mančester siti (2:1) i Liverpul (2:1).

Zato se može reći da će Čelsi u 2014. godini startovati sa više nego dobre pozicije.

"U prvih 45 minuta protiv smo prikazali možda i najbolju našu igru ove sezone. Tempo je bio sjajan, a nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu i u novoj godini. Znam da ima prostora da budemo još bolji", rekao je Teri za klupski sajt.

"Menadžer insistira na zajedništvu u ekipi. Svako ima svoju ulogu, bez obzira da li je na terenu ili na klupi. Raduje me i što smo mi, stariji igrači, pokazali da možemo još dosta da pružimo", naveo je dugogodišnji stub odbrane Čelsija, sa tačno 600 nastupa u plavom dresu.

Prvog januara u meču 20. kola Premijer lige, Murinjov tim gostovaće Sautemptonu.

(MONDO, Foto: Guliver/Getty Images/Warren Little)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC