• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Voša zna gdje će na pripreme,

Fudbaleri Vojvodine pripremaće se u turskom Beleku za proljećni dio sezone, ali se i dalje ne zna ko će biti šef stručnog štaba.

 Voša zna gdje će na pripreme, Izvor: MONDO

Vojvodina će na proljeće juriti prvi trofej u Kupu Srbije u svojoj istoriji. Taj cilj je poznat. Zna se i gdje će se pripremati za nastavak sezone.

Ali, nije poznato ko će biti šef stručnog štaba, niti na koga će taj moći da računa što se tiče igračkog kadra. Jasno je da će Vojvodina u proljećnom dijelu sezone izgledati prilično drugačije.

Iz kluba su otišli trener Marko Nikolić (Partizan), desni bek i kapiten Miroslav Vulićević (Partizan), štoper Jagoš Vuković (Konjaspor), a još neki igrači čekaju angažmane u drugim klubovima (Branislav Trajković, Petar Škuletić, Andrija Kaluđerović...).

Što se tiče trenera i tu je stvar daleko od realizacije. Pominjali su se Milorad Kosanović, Milan Milanović, Veljko Paunović... Nijedan od njih neće na proljeće voditi "lale".

Ono što jeste poznato je lokacija na kojoj će se fudbaleri Vojvodine pripremati ove zime.

Na sajtu Vojvodine objavljeno je da će se ekipa pripremati u turskom Beleku (oko 50 kilometara od Antalije) od 25. januara do 9. februara.

Ugovoreno je i šest kontrolnih utakmica. Protivnici su Admira Vaker, Tom iz Tomska, Sigma, Tiraspolj, Terek Grozni (šesti protivnik će biti naknadno utvrđen).
(MONDO:Foto: MONDO/M. Šolak)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC