• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić preuzima Zajednicu Superlige

Prvi čovjek OFK Beograda ističe da mu je mjesto u srpskom fudbalu, kome želi da pomogne, zbog čega se i nedavno pomirio sa Tomislavom Karadžićem.

 Terzić preuzima Zajednicu Superlige Izvor: MONDO

Zvezdan Terzić uskoro bi trebalo da preuzme mjesto predsjednika Zajednice Superlige Srbije.

Potvrda bi trebalo da stigne na Skupštini superligaša, koja je zakazana za 23. januar.

Bivši predsjednik Fudbalskog saveza Srbije ističe da mu to mjesto ne znači mnogo, ali da je važno da se zarad boljitka srpskog fudbala svi udruže, ostave podjele po strani i djeluju u istom smjeru.

"Prije devet godina bio sam na čelu FSS i pozicija predsjednika Zajednice Superlige za mene ne može da bude satisfakcija, niti mi to mjesto nešto posebno znači. Suština je na drugoj strani. Vrijeme je da ostavimo podjele. Suštinski, svi klubovi su u problemu i zajedno moramo da se pitamo šta nas očekuje sutra, da pronađemo rješenje"
, rekao je Terzić za "Sportski žurnal" i dodao da veoma dobro zna o čemu priča, jer "kao predsjednik OFK Beograda liježe i budi se sa problemima".

On je dodao da dolaskom na čelo Zajednice Superlige ne znači da će dobiti mjesto u srpskoj fudbalskoj hijerarhiji.

"Moje mjesto je u fudbalu. Tu sam 24 godine i za razliku od nekih dolazećih i odlazećih imam poziciju u njemu i imaću je dok sam živ. Ovo je moje i tu nema dileme. Nema nas mnogo i moramo zajedno da radimo", ponovio je Terzić.

Prvi čovjek OFK Beograda otkrio je i da je o novoj funkciji razgovarao sa Tomislavom Karadžićem, predsjednikom FSS, i tako još jednom potvrdio da je uprkos tome što nisu bili u najboljim odnosima u prethodnom periodu, spreman prvi da sruši sve barijere zarad dobrog srpskom fudbalu.

"Razgovarali smo i tu nema ništa sporno. Fudbalskoj Srbiji je potrebna kritička misao. Kao predsjednik FSS formirao sam odbor sportskih novinara, bio sam spreman da saslušam svaku kritiku, nikako da se zamjeram. Bez sveže krvi, i novih ljudi, ideja u korist fudbala, bojim se da nećemo riješiti nijedan problem. FSS nije privatna firma", dodao je Terzić.

A kada je riječ o Karadžiću...

"Siguran sam da je Tole prepametan čovjek da bi tako lako potcijenio sve probleme. Prijatelji smo 30 godina, odlično se poznajemo, i naši roditelji se dobro znaju... Nikad nije bilo razloga za ljutnju", tvrdi Zvezdan Terzić.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC