• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vranješ žestoko izvrijeđao Alberta Nađa

"Mrzim Partizan iz dna duše, a klempavom Nađu želim da ga što prije otjeraju", poručio reprezentativac BiH sportskom direktoru crno-bijelih.

 Vranješ žestoko izvrijeđao Alberta Nađa Izvor: MONDO

Ognjen Vranješ, bivši fudbaler Crvene zvezde, dovođen je prethodnih nedelja u vezu sa Partizanom. Neki menadžeri nudili su ga rukovodstvu kluba iz Humske, ali je sportski direktor crno-bijelih Albert Nađ rekao da nije na njihovoj listi želja.

"Tačno je da su nam menadžeri, a bilo ih je raznih, nudili Vranješa, predstavljajući kao povoljnu okolnost činjenicu da je slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Alanijom. Ipak, Ognjen nije na spisku naših prioriteta. Razmišljamo o drugim igračima, tek ukoliko ne realizujemo transfere s vrha liste želja, okrenućemo se rezervnim rješenjima",
prenio je "Kurir" reči Alberta Nađa.

Ta izjava sportskog direktora Partizana žestoko je razljutila reprezentativca Bosne i Hercegovine, koji mu je putem društvenih mreža ostavio uvredljivu poruku:

"Mrzim Partizan iz dna duše, a klempavom Nađu želim da ga što prije otjeraju",
napisao je na Facebooku Vranješ.

Uprkos tome što je odavno deklasirani navijač Crvene zvezde, čini se da je Vranješ mogao da pronađe bolji način da pokaže "vječitom rivalu" da ih ne voli i da ga briga za njihovo mišljenje umjesto "sirovog" i nepromišljenog gesta.

Da je veliki navijač Zvezde Ognjen Vranješ potvrdio je i 2010. godine, kada je kao član Šerifa trijumf protiv Dinama na "Maksimiru" proslavio u majici Delija. Iako je njegov gest izazvao brojne negativne komentare u Hrvatskoj, on je izjavio da se ne kaje i da je to bila slatka osveta za uvrede koje je dobio sa tribina na stadionu u Zagrebu.

"Alo" prenosi da je porukom koju je ostavio na društvenoj mreži samo navukao gnjev navijača Partizana, koji su mu "sočno" odgovorili psovkama na njegovom Facebook profilu, pa čak i fizički zaprijetili.

Vranješ (24) je 2009. prešao iz banjalučkog Borca u Zvezdu, ali se nije mnogo naigrao u Ljutice Bogdana. Poslije samo četiri zvanična nastupa, napustio je crveno-bijele godinu dana kasnije kada je proslijeđen na pozajmicu najpre u Napredak iz Kruševca, a zatim u Šerifu iz Moldavije. Nakon toga igrao je za Krasnodar, a zatim i za Alaniju, sa kojom je nedavno raskinuo ugovor.

(MONDO, Foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC