• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miha preuzima "orlove" u maju? Nije nemoguće

Ako pitate potpredsjednika FSS Ratka Borovnicu da li je moguće da se Siniša Mihajlović vrati na klupu "orlova", on vam to neće oštro demantovati.

 Miha preuzima "orlove" u maju? Nije nemoguće Izvor: MONDO

Kakav scenario!?

Siniša Mihajlović vratiće se na klupu "orlova" u maju ove godine, kada obavi posao sa Sampdorijom, ukoliko se do tada smiri situacija u Fudbalskom savezu Srbije, odnosno ukoliko rukovodstvo sa sadašnjim predsjednikom Tomislavom Karadžićem bude ostalo na čelu "Kuće fudbala".

Ovo, u razgovoru za Informer, nije ni demantovao, ni potvrdio prvi Karadžićev saradnik, potpredsjednik FSS Ratko Borovnica.

"Negdje u teoriji zvuči moguće da Mihajlović preuzme selekciju od maja, ali u praksi ne vjerujem da je izvodljivo. Čovjek ima obaveze u svom klubu, mora najprije to da završi. Uostalom, nećemo čekati maj. Počećemo da tražimo selektora već krajem februara, početkom marta"
, najavio je Borovnica za "Informer".

Borovnica je, između ostalog, demantovao da je došlo do pomirenja između dvojice posljednjih predsjednika Saveza, aktuelnog Karadžića i bivšeg Zvezdana Terzića. Prema toj verziji, Terzić bi u narednom peridu trebalo da postane prvi čovjek Zajednice Superlige i potpredsjednik FSS.

"Volio bih da možete da prenesete ovaj smijeh...", rekao je Borovnica.

"Pa to je skandalozno! A, najsmješnije od svega je što kaže da su im i roditelji prijatelji. Terzićevog oca poznajemo i Karadžić i ja, ali Toletovog oca još niko nije upoznao", dovršio je Borovnica izjavu smijući se.

On je, povodom najavljenog Karadžićevog povlačenja sa čela FSS, rekao:

"Otišao bi Tole sa funkcije predsjednika jer ovo za njega ne predstavlja čast, već muku. Međutim, to će se dogoditi samo ako nađe dostojnog zamjenika, a ne zbog političkih pritisaka i pritisaka klubova, konkretno Crvene zvezde. Nije tajna da vrh SNS želi da Karadžić podnese ostavku kako bi sa Zvezdom postavio svog čovjeka", rekao je Borovnica i zaključio:

"Nisu nam rekli koga bi doveli kao zamjenu, ali u Zvezdi valjda misle da će biti šampioni ako budu imali čovjeka na funkciji predsjednika Saveza. To je najveća muka tog kluba, što ne vidi svoje stvarne probleme. Nije problem da se Karadžić skloni, ali mora da nađe dostojnog zamjenika. Lijepa vijest bila je da će Dejan Stanković da preuzme FSS, ali je on odustao. Kada se opet pojavi tako neko, sadašnji predsjednik će se povući... Recimo, Savo Milošević je čovjek koji bi mogao da bude na čelu Saveza. Ima ih još..."

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC