• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kaka: Nikada nisam želeo iz Milana

Najbolji fudbaler sveta 2007. godine, igrač Milana Kaka, izjavio je da nikada nije razmišljao o odlasku iz italijanskog kluba.

 Kaka: Nikada nisam želeo iz Milana Izvor: MONDO

Engleski i italijanski mediji poslednjih osam meseci često su "selili" Brazilca iz Milana u druge velike evropske klubove, među kojima su se najčešće pominjali Čelsi i Real Madrid.

"Prvo je u pitanju bio Real, a sada je izgleda moderno da se priča o engleskim klubovima. Svestan sam da tako funkcioniše tržište, stalno se šalju i primaju ponude. Ipak, nikad mi ljudi iz Milana nisu rekli da žele da me prodaju", rekao je Kaka za "Gazetu delo Sport".

U poslednjih nedelju dana pojedini engleski mediji objavili su da je novi vlasnik Mančester sitija, arapski milijarder Sulejman Al Fahim spreman da plati veoma visoko obeštećenje za Kaku.

"Jedini način da odem iz kluba jeste da Milan odluči da me proda ili ako više ne budemo imali zajedničke ciljeve. Ne vidim, međutim, kako to može da se dogodi", objasnio je Kaka.

Brazilski reprezentativac je u drugom delu prošle sezone imao hronične probleme sa povredom kolena, zbog čega je u maju morao na operaciju.

"Znam da svi u klubu brinu za moju povredu, ali to nije ništa novo. Ipak, povreda mi nije smetala da odigram dosta utakmica prošle sezone, iako sam znao da će me svaki put boleti koleno", dodao je Kaka.

Brazilac bi na teren trebalo da se vrati sledećeg vikenda, kada Milan u prvenstvenoj utakmici gostuje ekipi Đenove.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC