• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miodrag Ješić vodi Budućnost?

Prvi pik Budućnosti za upražnjeno mesto šefa stručnog štaba je bivši trener Partizana i sofijskog CSKA Miodrag Ješić!

 Miodrag Ješić vodi Budućnost? Izvor: MONDO

Beogradski trener doputovao je u sredu uveče na pregovore sa čelnicima podgoričkog kluba i u toku dana trebalo bi da bude poznato da li će i sesti na užarenu klupu aktuelnog crnogorskog šampiona.

Prema nezvaničnim informacijama, Ješiću su ponuđeni uslovi koje je imao i njegov prethodnik Branko Babić - mesečna plata od 12.000 evra i ugovor do isteka sezone uz mogućnost produženja saradnje ukoliko obe strane to budu želele.

Nakon preliminarne runde pregovora, obavljene nakon meča reprezentacija Crne Gore i Republike Irske pod Goricom, čini se Ješić i uprava Budućnosti nisu baš na istim "talasnim dužinama".

Prema nezvaničnim informacijama, Ješić nije bio zadovoljan ni finansijskom ni ponudom vezanom za kadrovska pojačanja.

On je nakon sastanka prespavao na Cetinju, jer su irski navijači prebukirali sve hotele u Podgorici, i u toku dana obaviće novu rundu pregovora sa čelnicima "plavo-belih".

Pre doslaska Ješića, čelnici Budućnosti ponudili su upražnjenu trenersku funkciju i selektoru omladinske reprezentacije Crne Gore Miodragu Raduloviću, kao i Momi Raičeviću, treneru srpskog drugoligaša Mladosti iz Apatina. Obojica su, kako saznajemo, odbila ponude pa su u podgoričkom klubu odlučili da "podignu ulog" i probaju sa još zvučnijim trenerskim imenima.

Prvi na listi je Miodrag ješić a ukoliko i on odbije ponudu, spekuliše se da će čelnici Budućnosti probati sa bivšim asom splitskog Hajduka i Crvene zvezde Zoranom Vujovićem ili selektorom mlade reprezentacije Srbije Slobodanom Krčmarevićem.

Ovaj poslednji je zapravo prva želja Podgoričana ali pod Goricom znaju da će on imati i najveći finansijski zahtev pa je ponuda krčmareviću ostavljena ako ostali kandidati ne pristanu na saradnju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC