• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić zove nova imena - Ninkovića i Subotića?

Pomoćnici selektora gledaće na delu vezistu kijevskog Dinama i štopera Dortmunda, koji još nije odlučio za koga će igrati.

 Antić zove nova imena - Ninkovića i Subotića? Izvor: MONDO

Miloš Ninković iz kijevskog Dinama i Neven Subotić, defanzivac Borusije iz Dortmunda, mogli bi uskoro da se nađu na spisku selektora srpske fudbalske reprezentacije Radomira Antića!

SOS Kanal je preneo da će Antićevi pomoćnici Rešad Kunovac i Aleksandar Rogić dobiti zadatke da na delu vide potencijalne reprezentativce - Ninkovića i Subotića.

Ukoliko asistenti donesu selektoru pozitivna mišljenja, dvojica mladih igrača mogla bi da se nađu na spisku reprezentativaca već na naredni kvalifikacioni meč, protiv Litvanije.

I dok bi za bivšeg vezistu Čukaričkog, sada 23-godišnjeg stanovnika ukrajinske prestonice, bila velika čast da se nađe u "orlovskom jatu", Subotić još nije odlučio pod čijom će zastavom igrati.

Bivši štoper Majnca je zajedno sa trenerom Jirgenom Klopom ovog leta prešao u Dortmund i već na startu Bundeslige se pokazao kao veliko pojačanje za odbranu "milionera".

Ipak, pored Srba, 19-godišnjeg igrača rođenog u Banjaluci "vrbuju" i Nemci i Amerikanci. Kako je sam nedavno priznao, još nije odlučio čijem carstvu će se prikloniti.

Važnu ulogu mogao bi da odigra Antonio Rukavina, takođe igrač Borusije, u nagovaranju Subotića da se odazove Antićevom pozivu.

Antić i Srbija su izgubili bitku za Bojana Krkića, što je od starta bila "nemoguća misija", ali dovođenje Nevena Subotića pod srpsku zastavu je mnogo realnija opcija.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC