• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Delije: Gde je pravda za Uroša!?

Navijači Crvene zvezde ogorčeni su zbog presude kojom je Uroš Mišić osuđen na 10 godina zatvora.

 Delije: Gde je pravda za Uroša!?  Izvor: MONDO

Kako je obrazložio sud, Mišiću je kazna izrečena zbog pokušaja ubistva policajca Nebojše Trajkovića tokom fudbalskog meča protiv Hajduka iz Kule decembra prošle godine.

Na forumu na sajtu Delija jedna tema posvećena je presudi 20-godišnjem Mišiću koja se ocenjuje kao skandalozna, nepravedna, sramna i slično.

Pojedini navijači ističu u svojim komentarima da su mnogi policajci ostajali nekažnjeni za prebijanje građana tokom demontracija za vreme režima Slobodana Miloševića, ali i za povređivanje navijača (podseća se na slučaj Milana Vasića kojem je policijski gumeni metak razneo deo lica).

"Tragedija! Dadoše mu najveću kaznu, a kriminalce i lopove puštaju! Tek će sad žandari da se osile. Da li je neko od njih odgovarao za sva premlaćivanja od 90-ih do danas?!", pita se jedan navijač Crvene zvezde na forumu.

Drugi primećuje da je "u celoj priči žrtva Uroš Mišić, a ne policajac Trajković", a treći pravi poređenje sa optuženima za podmetanje požara u novosadskom kafiću "Laundž" kada je poginulo osam mladih ljudi, a zaprećena kazna za to krivično delo je od dve do 12 godina.

Delije su tokom rukometne utakmice protiv italijanskog Kasarana u kvalifikacijama za Ligu šampiona u Sportskom centru "Šumice" iza gola istakli transparent: "Pravda za Uroša", a isto su učinili i tokom fudbalske utakmice protiv Čukaričkog proteklog vikenda na Banovom brdu.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC