• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Subotić se odlučio za Srbiju?

Štoper Borusije iz Dortmunda Neven Subotić, Srbin sa američkim pasošem, zaigraće od proljeća za selekciju Srbije.

 Subotić se odlučio za Srbiju?  Izvor: MONDO

Pojačanje za „orlove“ iz Bundeslige dolazi kao rezultat nedavnog razgovora Subotićevog oca Željka sa Antićem i generalnim sekretarom Fudbalskog saveza Srbije Zoranom Lakovićem.

"Nevenov otac Željko bio je gost FSS na utakmici sa Litvanijom. Imali smo želju da gleda i meč naše reprezentacije u Beču, ali je zbog obaveza morao da otputuje u Njujork. Međutim, mislim da možemo biti zadovoljni razgovorima koje smo selektor Antić i ja vodili u Beogradu sa gospodinom Subotićem", izjavio je Laković za "Kurir".

On je izjavio da je Subotiću senioru predočen plan Saveza za okupljanje talentovane djece iz dijaspore u naše reprezentativne selekcije.

"Glavnu ulogu u strategiji, pored skautinga, imaće, naravno, selektori. Na njihov zahtjev reagovaće administracija kako bismo što prije isposlovali dozvolu za nastupe igrača, a ta procedura nije nimalo jednostavna", dodao je gensek FSS.

Mladi fudbaler je još na spisku želja selektora reprezentacije Njemačke Joakima Leva, uprkos priči sportskog direktora FS Nemačke Matijasa Zamera o odustajanju "pancera" da ga privole da igra za njih. Zamer je prije nekoliko dana izjavio za "Bild"da zbog "komplikovanog nacionalnog identiteta" FSN više nije zainteresovan za devetnaestogodišnjeg Subotića.

Povod za odustajanje moglo bi bti to što se u međuvremenu dogodio sastanak glave porodice Subotić sa najodgovornijima iz FSS i njegove želje da mu sin zaigra za Srbiju.

"Razgovarao sam sa Radomirom Antićem u Kovilovu pred sam put reprezentacije u Beč. Mogu da kažem da sam prezadovoljan onim što sam čuo od selektora i što sam vidio na meču s Litvanijom. Nadam se da će i Neven uskoro biti u Antićevim planovima", rekao je Željko Subotić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC