• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokanović: Sampdorija organizovan tim

Trener Partizana Slaviša Jokanović u nedelju je na milanskom San Siru vidio prvog protivnika svoje ekipe u Ligi UEFA.

 Jokanović: Sampdorija organizovan tim Izvor: MONDO

Sampdorija je izgubila rezultatom 3:0, ali na terenu nije izgledala loše do penala poslije kojeg je primila drugi gol i ostala sa desetoricom igrača.

"Nismo vidjeli ništa novo u odnosu na utakmice Sampdorije protiv Intera i Juventusa. Njihova igra proizilazi iz izuzetno dobre organizacije. Traže šansu kod prekida, idu na Kasana, pa ako on može nešto da riješi... Do sumnjivog penala su dosta dobro kontrolisali igru, stekao sam utisak da su bili bliži postizanju gola nego Milan", rekao je Jokanović "Sportskom žurnalu".

Strateg crno-bijelih sumnja da će Valter Macari bilo šta u taktičkom rasporedu mijenjati za meč u Beogradu (četvrtak, 21.00).

"Već nekoliko utakmica igraju u istom sistemu, s tim da su u Milanu igrali bolje nego kod kuće. Djelovalo je da mogu da pronađu rješenje za njihovu zadnju liniju, ali su poslije penala prestali da igraju i praktično otaljali utakmicu. Sampdorija igra sa trojicom centralnih bekova, koji su bolji u organizaciji igre nego u defanzivnim zadacima. Kad se brane, brane se sa svim igračima, osim Kasana".

Jokanović nije mogao da odgovori na pitanje da li su Đenovljani bolji ili lošiji od Fenerbahčea.

"Taktički su dobro pripremljeni, dobro se i tačno zna ko šta radi, sve ide automatski. Teško ih je iznenaditi i probiti. U odnosu na Fener imaju manju improvizaciju igre, samo Kasano kao ekstra kvalitetan fudbaler ima slobodu da iskače. Vrlo je moguće da je Sampdorija kvalitetnija".

Prodaja ulaznica za utakmice Partizan - Sampdorija i Partizan - Standard počela je u ponedeljak u 10 sati na blagajnama stadiona u Humskoj ulici.

Pojedinačne ulaznice za četvrtak koštaju oko 12.5 (jug i sjever), 31 (istok) i oko 60 (zapad), a kompleti 20, 50 i 100 konvertibilnih maraka u dinarskoj protivvrijednosti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC