• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Benitez: Zaki je čudo

Menadžer Liverpula Rafael Benitez priznao je da je zainteresovan za napadača Vigana, Amra Zakija, koji je u subotu njegovom timu dao dva gola.

 Benitez: Zaki je čudo Izvor: MONDO

Benitez kaže da je Liverpul uz dosta sreće pobijedio Vigan (3:2), koji je na Enfildu vodio sa 2:1, golovima dvadesetpetogodišnjeg Egipćanina.

"Siguran sam da evropski klubovi sa pažnjom prate igre Zakija. Svi su svjesni da će Vigan teško uspjeti da ga zadrži, s obzirom na to da ove sezone igra na pozajmicu", rekao je španski stručnjak.

On je priznao da se u drugom poluvremenu meča plašio Zakija i da je igru tima koncipirao tako da Egipćanin ne dođe u šansu za gol.

"Vidjeli ste kako je drugi pogodak bio lijep. Izuzetno je vješt i potrebno mu je samo malo prostora da iznenadi protivnike. U ligi je postigao sedam od ukupno 11 golova svog tima. Ako ovako nastavi sigurno će zadržati prvo mjesto na listi strijelaca", zaključio je Benitez.

Engleski novinari podsjećaju da Zaki ima ugovor do 2012. sa egipatskim prvoligašem Zamalekom, a da u Viganu ima status pozajmljenog igrača.

Vigan je platio Zamaleku oko 1,8 miliona evra samo za ovu sezonu, a u sporazumu dva kluba postoji i klauzula po kojoj će premijerligaš morati da doplati 750.000 evra, ukoliko Zaki postigne deset golova u prvenstvu.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC