• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PARTIZAN: Zaustavi Kasana radi pobjede

Javor je "zaljuljao" crno-bijele. Ako je Partizan već morao da napravi kiks u šampionatu, u Humskoj 1 smatraju da se to desilo u pravo vrijeme.

 PARTIZAN: Zaustavi Kasana radi pobjede Izvor: MONDO

Remi sa Ivanjičanima ih je "spustio" pred start u Ligi UEFA.

"Javor nas je trgao, shvatili smo da nema lakih bodova i da je svaki minut utakmice podjednako važan, i prvi, i poslednji, i bilo koji drugi. Naročito u mečevima kakav nas čeka u četvrtak", poručio je za MONDO, Ivan Obradović.

"Lažnjak", pa šut desnom, "slabijom" nogom za 3:0 na "Ernst Hapelu" proslavili su mladog levog beka Partizana. Boravak u reprezentaciji iskoristio je da upija iskustva starijih.

"Deki Stanković mi je pričao o Sampdoriji. Naravno, skrenuo mi je pažnju na Kasana i njegovo ubacivanje iz drugog plana, na taktičku zrelost ekipe, opasnost iz prekida"...

Hvalospevi o Đenovljanima, međutim, nisu zaplašili Obradovića i drugove.

"Igrali smo protiv jakog Fenerbahčea, znamo kako se igra protiv 'velikih'. Pred punim tribinama našeg stadiona svakoga možemo da pobijedimo".

Računica je jasna - dve pobjede u Humskoj 1 garantuju crno-bijelima proleće u Evropi. Takvo razmišljanje, međutim, donosi dodatni pritisak pred dolazak Sampdorije.

"Imali smo cilj da uđemo u Ligu šampiona. Nismo ga ostvarili, ali jesmo naredni, ušli smo u Ligu UEFA. Ne želimo na tome da se zaustavimo, a za plasman u narednu rundu su nam potrebne pobjede na našem stadionu", podvukao je Ivan Obradović.

Božović: Potpisujem 4:3


Vjerovatno odsustvo Sikimića (koleno), poslije povrede kapitena Đorđevića, trebalo bi da otvori mjesto u odbrani za mladog reprezentativca Marka Jovanovića.

Siguran "među najboljih 11", kao stub odbrane biće Srđa Knežević. Činiće zadnji bedem za Kasana i drugove pred golmanom Mladenom Božovićem.

"Sampdorija ima nekoliko vanserijskih igrača - Kasana, Delvekija, Belućija... Moraćemo da budemo maksimalno koncentrisani svih 90 minuta protiv takvih rivala", naglasio je Božović očigledno već dobro upoznat sa navalom tima iz Đenove.

Međutim, za razliku od saigrača, on vjeruje da će Italijani u megdan ući spuštenog garda.

"Znaju da igraju na rezultat, ali s obzirom na to da je prvo kolo, očekujem da će igrati otvoreno. I to nama odgovara, jer imamo brze igrače u napadu, poput Dijare, koji mogu da iskoriste taj prostor".

Na pitanje da li bi prije utakmice "potpisao" rezultat 4:3, Mladen Božović, bez razmišljanja odgovara:

"Da... Samo da Partizan pobijedi", zaključio je razgovor za MONDO jasno stavljajući do znanja da mu lični interes nije važan.

Đurić predsjednik

I dok se diže prašina oko dolaska Sampdorije, u Humskoj 1 najavljuju redovnu godišnju Skupštinu kluba.

Zakazana je za subotu u 11 sati u SC "Partizan-Teleoptik", a kao glavna tačka dnevnog reda biće skidanje prefiksa "v.d." sa funkcije Dragana Đurića, koji će tako postati predsjednik.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC