• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Balak i Lev u svađi zbog Fringsa

Selektor fudbalske reprezentacije Njemačke Joakim Lev iznenađen je kritikama koje je na njegov račun iznio kapiten ekipe Mihael Balak.

 Balak i Lev u svađi zbog Fringsa Izvor: MONDO

Balak je zamjerio Levu što je na utakmicama reprezentacije prošle nedjelje stavio na klupu Torstena Fringsa. Balak je naveo da Frings nije zaslužio takav tretman jer već godinama igra u reprezentaciji.

"Veoma sam iznenađen izjavom Balaka, a razočarao me je što je javno iznio takve kritike na moj račun", rekao je Lev za dnevnik "Frankfurter Algemajne Cajtung".

Lev je dodao da će Balak, uprkos javnom istupu, ostati važan član nacionalnog tima Nemačke, ali je istakao da startnu postavu može da sastavlja samo selektor.

Predsjednik njemačkog saveza Teo Cvanciger zatražio je od Balaka da sve nesuglasice sa selektorom riješi u "četiri oka", a ne da koristi medije za javnu raspravu.

Njemačka je prošle nedjelje savladala Rusiju i Vels u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010, čime je, prema riječima Cvancigera, selektor Lev potvrdio da je bio u pravu kada je na teren izveo neke od mlađih igrača.

Frings, koji uskoro puni 32 godine, odigrao je samo sedam minuta u meču sa Rusijom, a nakon sjedenja na klupi na utakmici sa Velsom, izjavio je da razmišlja o završetku reprezentativne karijere.

"Frings trenutno možda nije u dobroj formi, ali i dalje igra na visokom nivou. Ako više nije potreban, to bi trebalo otvoreno da mu se kaže. Najmanje što je zaslužio kao istaknuti reprezentativac je poštovanje", objasnio je Balak.

To nisu prve nesuglasice koje Balak ima sa stručnjacima reprezentacije. Prethodno je bio u svađi sa generalnim menadžerom Oliverom Birofom.

Konflikt je nastao poslije finalne utakmice EP u Beču kada je Balak odbio da podigne barjak u znak zahvalnosti navijačima.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC