• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će na klupu Vojvodine - odgovor uskoro

Titula srpskog fudbalskog šampiona odavno nije bila u vitrinama Vojvodine, ali Novosađani veruju da još imaju šanse da stignu Partizan.

 Ko će na klupu Vojvodine - odgovor uskoro Izvor: MONDO

Zato će i pred novog trenera biti postavljen isti zadatak koji nije ispunio Dragoljub Bekvalac.

Ali, ko će biti novi trener? Sportski direktor Vojvodine Radisav Rabrenović rekao je za MONDO da će Upravni odbor imati sednicu u subotu (a ne danas kako je bilo planirano) na kojoj će biti određene smernice za pregovore sa potencijalnim kandidatima.

Dakle, krajem sljedeće nedjelje, biće, najvjerovatnije poznato ko će biti Bekvalčev nasljednik. "Realno je da pregovori krenu početkom sljedeće nedjelje. Vidjećemo koji su uslovi potencijalnih kandidata, da li su oni u skladu sa našim mogućnostima i isto tako vidjećemo da li će oni moći da odgovore našim ambicijama", rekao je Rabrenović.

Nije isključeno da novi trener bude potražen i van granica Srbije, mada je izvjesnije da to bude neko od već poznatih lica iz srpskog fudbala.

Rabrenović potvrđuje da Vojvodina ne odustaje od šampionske trke. "Naravno da ćemo od novog trenera tražiti i da osvoji titulu. Dok god imamo šanse, to je tako. Takođe, i kup nam je bitan. Da smo se svega toga odrekli ne bismo ni smjenjivali Bekvalca", podvukao je sportski direktor Vojvodine.

Špekulacije oko imena nasljednika Dragoljuba Bekvalca počele su istog trenutka kada je objavljeno da on više nije trener trenutno drugoplasirane ekipe srpskog šampionata, koja zaostaje sedam bodova za liderom sa Topčiderskog brda.

Rabrenović kaže da u svim tim nagađanjima nema istine. "To što se objavljuje su novinarske špekulacije. Ni sa kim nismo pričali, niti pregovarali. To mediji špekulišu sa imenima slobodnih trenera. Treba nam trener sa PROFI licencom", tvrdi on.

U medijima su se prethodnih dana pojavljivala mnoga imena kandidata za novog trenera Vojvodine. Od bivših trenera Crvene zvezde Aleksandra Jankovića i Ratka Dostanića, preko Vladimira Petrovića-Pižona i Slobodana Krčmarevića, do nekadašnjeg trenera Vojvodine Zorana "Džoa" Marića, koji je sada direktor omladinskog pogona Voše.

U međuvremenu, neki su već demantovali da su "viđeni" na klupi kluba sa stadiona "Karađorđe".

Aleksandar Janković još nije riješio spor sa Crvenom zvezdom, pa samim tim nije slobodan trener, Vladimir Petrović-Pižon čeka inostranu ponudu, a Slobodan Krčmarević, sadašnji selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije, kaže da je ranije bilo mogućnosti da preuzme Vojvodinu, ali da sada ne može na dve stolice.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC