• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sampdorija u arhivi, Partizan na Brdu

Nakon poraza od Sampdorije u Partizanu se okreću domaćoj ligi.

 Sampdorija u arhivi, Partizan na Brdu  Izvor: MONDO

Trener Partizana Slaviša Jokanović rekao je da njegova ekipa nema vremena da previše razmišlja o porazu od Sampdorije (1:2) u Ligi UEFA, jer već u nedelju gostuje Čukaričkom u okviru devetog kola Jelen Super lige.

"Vraćamo se takmičenju od kojeg i živimo. Iako nismo imali uspjeha u posljednja dva meča, momci su pokazali želju za pobjedom. Očekujem da u nedelju budu podjednako motivisani i da dođemo do tri boda", rekao je Jokanović na konferenciji za novinare.

On je uvjeren da ni domaćinu neće manjkati motiva i da će utakmica na Banovom brdu sigurno biti teška.

"Imaju kvalitetnu ekipu i odličnog trenera. Svi timovi koji igraju protiv Partizana su veoma motivisani. Ipak, znamo šta je naš cilj i u nedelju idemo tamo da pobijedimo ", najavio je on.

Jokanović je izrazio uvjerenje da će njegova ekipa uspješno završiti seriju od 13 utakmica, koliko će crno-bijeli odigrati do kraja jesenjeg dijela sezone.

"Vidjeli smo da nam nijedan protivnik nije poklonio bodove. Najbolji dokaz za to je poslednji prvenstveni meč sa Javorom, koji je uzeo bod na našem stadionu. Možda su nam čak bila lakša gostovanja protiv OFK Beograda i Zvezde", kazao je on.

Interesovanje novinara i u petak je bilo usmjereno uglavnom ka utakmici sa Sampdorijom, a na pitanje da li se slaže sa izjavom bivšeg sportskog direktora Nenada Bjekovića, da je italijanski tim jedan od lošijih koji je gostovao u Beogradu, Jokanović je rekao:

"Koliko me sjećanje služi, u Beograd su proteklih godina dolazile i mnogo slabije ekipe. Sinoć smo vidjeli dobro organizovanu i kvalitetnu ekipu, koju nažalost nismo uspjeli da pobijedimo", zaključio je Jokanović.

Utakmica između Čukaričkog i Partizana igra se u nedelju od 14.30 časova.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC