• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bugari tjeraju selektora, Berbatov ide sam...

Oproštaj Save Miloševića od dresa reprezentacije mogao bi da košta posla bugarskog selektora Plamena Markova.

 Bugari tjeraju selektora, Berbatov ide sam... Izvor: MONDO

On još nije dobio otkaz, a ako "preživi" beogradsku bruku, mogao bi da zahvali upravo Miloševiću koji nije pogodio dva penala...

Šta bi bilo da jeste?

Selektor Markov rekao je po povratku u Sofiju da neće podnositi ostavku poslije ubjedljivog poraza od Srbije 6:1 i da njegov odlazak ne bi ništa donio.

Bugarski mediji ocijenili su da je poraz od Srbije u prijateljskom meču bio "sraman" i "ponižavajući" i da će dovesti do odlaska 51-godišnjeg trenera.

Markov je, međutim, odbio da razmišlja o povlačenju.

"Ne znam zašto stalno govore o ostavci. Sumnjam da bi ostavka trenera riješila stvari. Bugarski fudbal nema potencijal, koji bismo voljeli da ima. Ali, nastaviću da radim i nadam se da ćemo imati bolje rezultate", rekao je Markov.

Nekadašnji trener CSKA iz Sofije prethodno je podnio ostavku poslije Evropskog prvenstva u Portugalu 2004. godine, na kome je Bugarska pretrpjela tri poraza, ali se vratio na selektorsko mjesto u januaru.

Prije poraza u Beogradu, Bugarska je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine zabilježila tri neriješena rezultata.

Mediji i navijači u zemlji ponovo su okrivili Markova za "apsurdni i neoprostivi poraz", ali bugarske fudbalske vlasti okrivile su igrače, a ne selektora.

"On ima našu podršku i ne vidim razlog da razgovaramo o tome", rekao je potpredsjednik Fudbalske unije Bugarske Jordan Lečkov, koji je prošlog mjeseca kritikovao igrače za nedostatak entuzijazma.

Najbolji fudbaler Bugarske Dimitar Berabatov mogao bi da prestane da igra za nacionalni tim nakon što su ga navijači okrivili za loše rezultate.

Reprezentacija Bugarske odigrala je tri meča u kvalifikacijama i postigla je dva gola, a navijači su kao jednog od glavnih krivaca okarakterisali upravo fudbalera Mančester junajteda Berbatova.

Pošto je Berbatov konstantno na meti kritike, njegov agent Emil Dančev rekao je da je fudbaler vrlo nesrećan jer ga navijači najviše kritikuju.

"Dimitar mi je rekao da je spreman da napusti reprezentaciju jer ga ljudi u Bugarskoj krive za loše partije nacionalnog tima", rekao je Dančev za britanski San (The Sun).

Berbatov je na prijateljskoj utakmici protiv Srbije povrijedio mišić i njegov nastup na premijerligaškoj utakmici protiv Aston Vile je neizvjestan. Selektor reprezentacije Bugarske Plamen Markov rekao je da će Berbatov najvjerovatnije igrati za Mančester junajted za vikend.

"Razgovarao sam sa njim poslije utakmice i on je rekao da povreda nije ozbiljna", rekao je Markov.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC