• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volkot mora pod nož

Arsen Venger potvrdio je u četvrtak da napadač Arsenala Teo Volkot mora ići na operaciju ramena zbog kojeg će pauzirati najmanje tri mjeseca.

 Volkot mora pod nož Izvor: MONDO

Devetnaestogodišnji napadač "tobdžija" povrijedio se na treningu pred prijateljsku utakmicu Engleske protiv Njemačke (2:1) u Berlinu.

Međutim, francuski stručnjak odbio je da okrivi Fudbalsku asocijaciju Engleske za gubitak jednog od ključnih igrača, iako je poznat kao veliki protivnik prijateljskih utakmica nacionalnih timova.

"Razočaran sam jer je Volkot važan član našeg tima, ali slična povreda mogla se dogoditi i našem treningu. Zato ne mogu uperiti prst prema FA", izjavio je Venger.

Ranije ove nedelje, Francuz je uputio kritike zbog novembarskog FIFA termina, rekavši da bi igrači trebali da se malo odmore od naporne sezone, a ne da igraju u nacionalnim selekcijama.

"Sledeće nedelje igra se Liga šampiona i takav tempo nije dobar za igrače. Mi ćemo čak morati nekog da izostavimo protiv Mančester sitija. A zbog čega, prijateljskih utakmica, a ne kvalifikacija za Mundijal. Srećom u naredne četiri mjeseca nema internacionalnih utakmica", podvukao je Francuz.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC