• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PSV "maksimalno" kaznio Lazovića

Srpski napadač Danko Lazović maksimalno je kažnjen od PSV Ajndhovena zbog sukoba sa trenerom "filipsovaca" Hubom Stivensom.

 PSV "maksimalno" kaznio Lazovića Izvor: MONDO

Odmah po povratku iz Beograda nakon prijateljske utakmice protiv Bugarske (6:1), na kojoj je postigao jedan pogodak, Lazovića je čekao informativni razgovor sa direktorom PSV-a Janom Rekerom, koji mu je zbog "problematičnog ponašanja" odrapio "maksimalnu kaznu", ali nije precizirano šta ona tačno predstavlja.

Prema pisanju holandskih medija, nekadašnji napadač Partizana i Vitesea, prihvatio je sankcije bez komentara. Navodno je takođe u petak u četiri oka razgovarao sa šefom stručnog štaba holandske ekipe.

Cijeli sukob sa trenerom Stivensom započeo je oko njegovog statusa, jer je Lazović često izjavljivao da želi veću minutažu i ukoliko je ne dobije, sigurno će otići čim se otvori januarska fudbalska pijaca.

Kulminacija svađe dogodila se u derbiju protiv Ajaksa (4:1), kada je Lazović, prema tvrdnji srpskog prevodioca, prilikom ulaska u igru sa klupe izvrijeđao Stivensa i njegovu porodicu.

Reprezentativac Srbije odigrao je ove sezone samo deset utakmica za PSV, na kojima je postigao tri gola, a u nedelju protiv Ajaksa bio je asistent Ibrahimu Afelaju kod jedinog pogotka "filipsovaca".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC