• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džerard: Želim do kraja ostati u Liverpulu

Kapiten Liverpula Stiven Džerard rekao je da bi želio da završi karijeru u tom klubu.

 Džerard: Želim do kraja ostati u Liverpulu Izvor: MONDO

Džerardu za dvije i po godine ističe ugovor sa Liverpulom, ali engleski reprezentativac se nada da će nakon toga produžiti vjernost klubu i u njemu okončati karijeru.

"Ostalo mi je još dvije i po godine ugovora sa Liverpulom, ali nadam se da ću potpisati drugi i ostati na Enfildu do kraja karijere. Ne znam šta će se dešavati u narednih 10 godina, ali nadam se da ću sledećih pet ili šest igrati za prvi tim Liverpula", rekao je Džerard u izjavi za klupski sajt.

Sledećeg vikenda Džerard će proslaviti deset godina od debija u Premijer ligi, kada je na utakmici protiv Blekburna u poluvremenu ušao kao zamjena za Vegarda Hegema.

Džerard je sa Liverpulom osvojio po dva FA i Liga kupa, a "crvene" je predvodio do titule prvaka Evrope 2005. godine.

"Teško je povjerovati da sam već deceniju član prvog tima, vrijeme je proletjelo. Ponosan sam što mogu da kažem da sam prvotimac toliko godina. Da mi je prije 10 godina neko rekao da ću biti kapiten i podići trofej Lige šampiona ne bih mu vjerovao", rekao je kapiten.

Kada "okači kopačke o klin" Džerard će najvjerovatnije početi da se bavi trenerskim poslom, ali, kako je rekao, ne želi sada da razmišlja o tome.

"Sačekaćemo sa tom pričom, ali pre toga želio bih da se doškolujem, kako bih bio u mogućnosti da vodim ekipu. Nakon toga ću odlučiti. Ne znam da li će me interesovati posao trenera ili pomoćnog trenera. Vidjećemo", rekao je.

Kapiten Liverpula želi da se što prije oporavi i vrati na teren, nakon što je zbog povrede propustio prijateljsku utakmicu između Engleske i Njemačke. On će propustiti i subotnji duel sa Fulamom, a ljekari su procijenili da su šanse 50-50 da nastupi na utakmici Lige šampiona protiv Marseja.

Džerard je do sada za ekipu sa Enfilda odigrao 314 utakmica i postigao 58 golova.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC