• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SL: Hajduk stavio tačku na seriju Borca

Hajduk iz Kule probio se barem na 24 sata u gornji dio tabele, pošto je u utakmici 14. kola Jelen Superlige Srbije savladao Borac rezultatom 2:0.

 SL: Hajduk stavio tačku na seriju Borca Izvor: MONDO

Čačani su u Kulu doputovali da produže seriju od četiri utakmice bez poraza, započetu pobjedom nad Crvenom zvezdom prošlog meseca, ali ih je ove subote zaustavio talentovani napadač Miloš Živanović.

Hajduk je njegovim golovima u 20. i 85. minutu upisao nova tri boda i na osnovu bolje gol-razlike potisnuo Jagodinu sa šeste pozicije. Jagodinci će imati šansu da se vrate na "svoje" mjesto kada u nedjelju dočekaju Rad.

Borac je posljednjih pola sata imao igrača manje, pošto je zbog namjernog igranja rukom isključen Zoran Antić.

Ipak, Čačani su i tako oslabljeni mogli do boda, ali je u jednoj izglednoj situaciji sigurno intervenisao golman Hajduka Anđelko Đuričić. Nekoliko minuta kasnije Živanović je na pas Nenada Rajevića drugi put na utakmici matirao Branka Grahovca i otklonio sve dileme.

U derbiju začelja igrali su Banat i Napredak, a remi bez golova nije pomogao ni jednima ni drugima da bitnije poprave svoj položaj u borbi za opstanak.

Banat je tražio bodove poslije vezanih poraza od Vojvodine, Partizana i Zvezde, dok su Kruševljani u posljednjih sedam kola čak šest puta izgubili. Bilo je šansi ispred oba gola, ali niko nije imao sreće da zatrese mrežu.

Bliži trijumfu na kraju su bili gosti, ali su šutevi Vujovića u 71. i Nikolića u 80. minutu, oba poslije proigravanja Predraga Pavlovića, završili na stativi Dvorana. Napretku je ovo tek drugi prvenstveni bod na gostovanjima od početka sezone.

REZULTATI 14. KOLA:

Banat - Napredak 0:0

Hajduk Kula - Borac Čačak 2:0
(Živanović 20, 85)

U NEDELJU (13.00):

Javor - Crvena zvezda
Jagodina - Rad
Čukarički - Vojvodina
Partizan - OFK Beograd (15.00, TV)

TABELA: Partizan 32, Vojvodina 24, Crvena zvezda 23, OFK Beograd 21, Javor 20, Hajduk (meč više) 19, Jagodina 19, Borac (+1) 16, Čukarički 13, Banat (+1) 13, Rad 11, Napredak (+1) 9 bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC