• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibišević vrijedi kao napad Bajerna!

Reprezentativac BiH Vedad Ibišević u dresu Hofenhajma postigao je 16 golova na 14 mečeva Bundeslige, što je samo gol manje od napada Bajerna!

 Ibišević vrijedi kao napad Bajerna! Izvor: MONDO

Udarni trio Bavaraca, - Luka Toni, Miroslav Klose i Frenk Riberi, koji na ztržištu vrijede oko 76 miliona evra, ukupno su 17 puta tresli protivničke mreže, što napadača Hofenhajma, inače rodom iz Vlasenice, s pravom svrstava u glavnom favorita za najboljeg strijelca njemačkog takmičenja, ali i "Zlatnu kopačku" Evrope.

Poslednja dva projektila, Ibišević je poslao u gol "jarčeva" na gostovanju u Kelnu (3:1).
"Odigrali smo sjajnu utakmicu. Srećan sam zbog nove pobjede, ali moram da priznam da sam u pomalo zastrašujućoj formi. Ne mogu da vjerujem da sam u pet utakmica postizao po dva gola", rekao je Ibišević za "Euroblic".

Ibišević, čija je cijena na početku sezone bila oko 4.5 miliona evra, siguran je da će Hofenhajm i u nastavku sezone pokazati da nije slučajno stigao do vrha njemačkog prvenstva.

"Pokazali smo dosad da možemo mnogo. Bilo je i onih sumnjivičavih, koji su očekivali pad u igri, ali smo ih sve demantovali. Tabela ne laže, već jasno pokazuje kako igramo ove sezone. Tako će biti i u budućnosti", podvukao je Ibišević, koji je još u karijeri branio boje Bazela, Sent Luisa, Čikaga, Pari sen Žermena, Dižona i Alemanije iz Ahena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC