• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mačetom jurio Maradonu po Glasgovu!

Neimenovani Englez uhapšen je prošle srijede u Glasgovu sa mačetom, koju je želio da upotrijebi na Dijegu Maradoni, pišu engleski mediji.

 Mačetom jurio Maradonu po Glasgovu! Izvor: MONDO

Uoči utakmice između Škotske i Argentine (0:1) lokalna policija je ispred "Hampden Parka" uhapsila četrdesettrogodišnjeg muškarca iz Midlsbroa zbog glasnih prijetnji protiv popularnog El Pibea, kome je ovaj susret bio selektorski debi na klupi "gaučosa".

U posjedu pomahnilatog navijača pronađena je mačeta, kojom je namjeravao da "kazni" Maradonu zbog legendarne "Božje ruke" u četvrtfinalu Mundijala 1986. godine u Meksiku. Argentinac je tada rukom postigao gol Englezima i izbacio ih s Svjetskog prvenstva, dok je dotični navijač izgubio opkladu.

"Pozajmio sam 500 funti i uplatio tiket na našu pobjedu, kojom bi zaradio tri puta više novca. Međutim, spriječio me prokleti argentinski prevarant", izjavio je engleski navijač "Dejli Staru", objasnivši da je pozajmljene pare od zelenaša morao da vrati i to u iznosu od nevjerovatnih 125.000 funti.

"Zbog cijele zbrke i finansijskih problema, supruga me je napustila", rezignirano je priznao Englez, koga vjerovatno očekuje suđenje zbog prijetnji i izazivanja nereda, ukoliko ne bude proglašen neuračunljivim.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC