• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro: Kakav Dinamo, Mamić voli samo sebe!

Poslije odlaska Branka Ivankovića sa klupe Dinama, hrvatski mediji "već vide" Miroslava Ćiru Blaževića kao novog trenera "modrih".

 Ćiro: Kakav Dinamo, Mamić voli samo sebe! Izvor: MONDO

Međutim, selektor reprezentacije BiH, inače u kumovskim vezama sa izvršnim potpredsjednikom Dinama Zdravkom Mamićem, kategorično tvrdi da ga niko iz zagrebačkog kluba nije zvao, iako bi možda prihvatio ponudu, jer bi po ugovoru sa Fudbalskim savezom BiH, mogao da sjedi na "dvije stolice".

"Nije istina da me Mamić zvao za novog trenera, kako su prenijeli pojedini mediji u Hrvatskoj. Njegov ego je previše veliki za to. Neka ne laže nikom više i ne priča da voli Dinamo. Klub je tu samo zbog njegovog ega", izjavio je Blažević za "Net.hr".

Prema njegovim riječima, najvjerovatnije bi prihvatio da vodi "modre", da je bilo poziva iz Maksimira.

"Ja bih se sigurno odazvao, s ovom ekipom se može mnogo napraviti, to su provjereni igrači. Pa i ti znaš da pozitivan šok u ovakvoj situaciji teško može donijeti neko iz klupske porodice. Ja sam dinamovac, tu nema dileme, ali kažem, on mene nikad nije zvao da dođem, pa ni danas. Bacao je floskule, a Ćiro mu nikad nije bio ni u peti", rekao je Blažević i setio se Maminjovih riječi na temu njegovog povratka u Maksimir:

"Rekao je da samo Ćiro može riješiti situaciju u Dinamu, ali da sam deset godina mlađi. Pokazao sam cijelom Balkanu s reprezentacijom BiH da nisam star", odbrusio je Ćiro.

I za kraj, kormilar selekcije BiH oštro je napao "šerifa od Maksimira":
"Mamić samo priča da voli Dinamo, ali zapravo je 'ja, ja i samo ja'. Dinamo je tu samo zbog njegovog ega. Boli njega 'ona stvar' za Dinamo. Neka ne laže nikom više i neka ne priča da mu je klub najvažniji"!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC