• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ferguson sređuje Tošiću radnu dozvolu!

Prvotimci Partizana Zoran Tošić i Adem Ljajić na putu su ka Old Trafordu, pišu u utorak engleski dnevni listovi specijalizovani za Premijer ligu!

 Ferguson sređuje Tošiću radnu dozvolu!  Izvor: MONDO

Sportski direktor crno-belih Ivan Tomić demantovao je u subotu da su dvojica talentovanih fudbalera potpisala ugovore sa Mančester junajtedom, Tošić, Ljajić i njihovi menadžeri takođe su izjavljivali da ne znaju ništa o tome, pa se za trenutak učinilo da senzacionalna vest od petka uveče nije istinita.

Međutim, sve ukazuje na to da jeste.

List "Miror" objavio je da će Mančester povući konkretan potez pošto u petak bude rešeno pitanje Tošićeve radne dozvole, neophodne igračima koji dolaze iz zemalja van Evropske unije.

Britanski propisi zahtevaju da fudbaler učestvuje u najmanje 75 odsto od ukupnog broja utakmica nacionalnog tima u poslednjih godinu dana. Tošić je bio standardan u mladoj reprezentaciji, ali je od 14 utakmica "A" tima nastupio samo na šest.

Koliko će ozbiljno Mančester pristupiti ovom problemu, govori najava da će na sastanak u Šefildu otputovati lično ser Aleks Ferguson! On će zastupati tezu da je Tošić vanserijski talenat, koji će u bliskoj budućnosti sigurno postati standardan u timu "orlova".

Ako sve bude u redu, Junajted će Partizanu poslati zvaničnu ponudu za Tošića (21) i Ljajića (17), a "Gardijan" špekuliše da su čelnici crno-belih već pristali na ukupno obeštećenje u visini od devet miliona funti, što je nešto manje od 11 miliona evra.

Tošić, kojeg Ferguson vidi kao naslednika velškog veterana Rajana Gigsa, trebalo bi da pojača "crvene đavole" već u januarskom prelaznom roku, dok se u slučaju Ljajića ne navodi kada bi došlo do realizacije transfera.

Engleski mediji podsećaju da je "mali Kaka" u oktobru bio na probi u Mančesteru i da je aktuelni prvak Evrope i Engleske dobio bitku sa Realom iz Madrida, koji je takođe bio zainteresovan za Ljajićeve usluge.

O Ljajiću se piše kao o budućoj zvezdi evropskog fudbala i podseća da je blistao na utakmicama Partizana i omladinske reprezentacije Srbije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC