• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lev odbrusio Balaku: Pazi šta pričaš!

Njemački selektor Njemačke Joakim Lev ponovo je upozorio kapitena Mihaela Balaka da u budućnosti "pažljivije bira riječi", kad upućuje kritike!

 Lev odbrusio Balaku: Pazi šta pričaš! Izvor: MONDO

U utorak je fudbaler Čelsija ponovo uzburkao strasti u taboru "pancera" rekavši da je "bio u pravu kad je javno iznio probleme sa kormilarom selekcije", što je i velikog Kajzera - Franca Bekenbauera ostavilo bez teksta.

Iako se kasnije izvinio Levu u četiri oka, što je isposlovao predsjednik Fudbalskog saveza Njemačke Teo Cvanciger, koji je savjetovao Balaka da prljavi veš više ne iznosi u javnost, kapiten se ponovo oglasio u medijima ponovivši istu priču!?

"Nekad je jako važno da problemi dođu u medije, čisto da se malo ’prodrmaju’ stvari", rekao je Balak.

Ovu "packu" nije mogao da prećuti selektor Lev.

"Mihael ima pravo na svoje mišljenje i smije da upućuje kritike na bilo čiji račun, ali ne može da takve stvari javno iznosi, ako nije svjestan posljedica svog djela", rekao je Lev njemačkim medijima.

Balak je demantovao da je u svojim izjavama kritikovao Levov rad: "Ma ne, samo sam vrlo argumentovano izrazio svoje mišljenje. Nikog nisam napao, niti mi je to bila namjera".

Međutim, njegove izjave nisu dočekane blagonaklono ni kod legendarnog Kajzera.

"Ostavio me bez teksta. Zaista ne znam šta da kažem. Mislio sam da su njihovi međusobni problemi iza nas. Strašno je to da su njihovi odnosi postali medijska sapunica", rekao je Bekenbauer.

Korijeni njihovog sukoba su nastali još na Evropskom prvenstvu u Austriji i Švajcarskoj, kada je poslije poraza od Hrvatske, Lev zabranio posjete porodicama u karantinu, što se nimalo nije dopalo Balaku.

"Lošu komunikaciju" Balak je pored Leva, imao i sa menadžerom reprezentacije Oliverom Birhofom, s kojim se posvađao nakon finala EP u Beču, jer je odbio da podigne nacionalnu zastavu u znak zahvalnosti navijačima.

Kasnije se ponovo javno sukobio sa Levom zbog izostavljanja tridesetdvogodišnjeg Torstena Fringsa iz nacionalnog tima na susretima kvalifikacija za Mundijal protiv Rusije i Velsa, rekavši da stariji igrači zaslužuju mnogo više poštovanja i lojalnosti.

"Uvjeren sam da je Balakova frustracija i dalje vrlo duboka. Slična stvar dogodila se na EURO 2008. Osjeća se zapostavljenim jer smatra da je njegovo mišljenje nevažno što mu počinje ići na nerve. Moguće je da pomalo i ogorčen", zaključio je Bekenbauer.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC