• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ALO: Najnepoželjniji fudbalski navijači

Engleski "Tajms" objavio je spisak od 50 najnepoželjnijih fudbalskih navijača dosad.

 ALO: Najnepoželjniji fudbalski navijači Izvor: MONDO


Engleski "Tajms" sastavio je listu 50 najgorih navijača svih vremena, ličnosti s kojima, u bilo kakvim okolnostima, ne biste željeli da se nađete na stadionu voljenog kluba. Preko Adolfa Hitlera, Osame Bin Ladena, Hjua Granta (!?), ali i Željka Ražnatovića Arkana... "Alo" prenosi "Tajmsovu" listu.

1. Adolf Hitler (Šalke)

Zamislite da uđete na stadion svog voljenog kluba, a na mjestu do vas sedi nacistički diktator Adolf Hitler u dresu Šalkea, gricka sjemenke i maše zastavicom sa klupskim grbom. Naravno, ukoliko bi se naljutio na sudiju, isti arbitar bi vjerovatno misteriozno nestao u nekom od logora, tako da i ne čudi činjenica zašto su fudbaleri Šalkea od 1933. do 1944. osvojili šest nacionalnih titula.

2. Rasel Brend (Vest Hem)

Ne pretjerano omiljeni komedijaš na Ostrvu koji, prema mišljenju "Tajmsa", piše ubjedljivo najgore fudbalske kolumne u "Gardijanu". Ni navijači Vest Hema nisu pretjerano srećni što je izabrao njihov klub.

3. Džon Gaunr (Koventri)

Nekadašnji televizijski i radijski voditelj, koji je nedavno otpušten zbog rasističkih komentara tokom prenosa, voli da gleda utakmice Koventrija.

4. Nik Hornbi (Arsenal)

Autor čuvenog romana "Stadionska groznica", Nik Hornbi je postao omražen među "tobdžijama" jer je poslije objavljivanja njegove knjige cijena ulaznica za utakmice Arsenala skočila na 50 funti.

5. Osama bin Laden (Arsenal)

Zvuči čudno, ali trenutno najtraženiji terorista na planeti, prema engleskim izvorima, navija za Arsenal. Ostaje samo nepoznato iz kog skrovišta prati utakmice londonske ekipe.

6. Robi Vilijams (Port Vejl)

Iako se trenutno sklonio sa svjetske pozornice i negde u Kaliforniji juri NLO, zamjeraju mu na singlu "Dajte da vas zabavim". Iz kojih razloga na listi, vjerovatno je poznato samo redakciji "Tajmsa".

7. Željko Ražnatović Arkan (Crvena zvezda)

Željko Ražnatović, osnivač paramilitarne jedinice Arkanovi tigrovi bio je veliki navijač Zvezde, a zatim je preuzeo ekipu Obilića. Bio je optužen za ratne zločine od strane Haškog tribunala, a ubijen je u Beogradu 2002.

8. Meat Loaf (Hartpul)

Američki muzičar javno je priznao da je veliki navijač Hartpula, iako nikada nije bio ni na jednoj njihovoj utakmici. Razmišljao o selidbi u Englesku.

9. Pirs Morgan (Arsenal)

Urednik nekoliko britanskih listova nikada ne propušta priliku da istakne kako je veliki navijač Arsenala. Isti mu nikada nisu oprostili izjavu da londonska ekipa ništa nije uspjela da osvoji od 2004. Arsenal je osvojio FA kup 2005.

10. Šon Bin (Šefild junajted)

Nekadašnji direktor Šefild junajteda proslavio se kada je hitno sazvao klupski Upravni odbor. Jedina tema na pomenutom sastanku bila je da u najkraćem vremenskom roku mora da se promjeni klupska maskota.

Na listi slijede Dejvid Kamerun (Aston Vila), Majkl Džekson (Ekziter), Tom Henks (Aston Vila), Ant i Dek (Njukasl), Delia Smit (Norič), Elton Džon (Votford), Ejmi Vajnhaus (Aston Vila), Alan Grin (Linfeld), Majk Haknel (Mančester junajted), Silvester Stalone (Everton), Kris de Bur (Liverpul), Džim Boven (Blekburn), Gordon Braun (Rejt Rovers), Dejvid Bekam (LA Lejkers), Heder Mils (Sanderlend), Tim Lavdžoj (Čelsi).

Tu su i Benito Musolini koji je navijao za Bolonju, Bazil Braš (Hal), Dejvid Melor (Čelsi), Ros Kemp (Vest Hem), Kerjus Metjus (Svonsi), Pit Doerti (Kvins Park), DJ Spoony (Liverpul), Status Quo (Totenhem), iz nekog razloga i večiti neženja Hju Grant koji navija za Fulam našao se na ovom spisku.

Slijede Geri Rouds (Mančester junajted), Derek Smals (Vest Hem), Mel Bi (Lids), Noel Galager (Mančester siti), Liam Galager (Mančester siti), Riki Haton (Mančester siti), Vejn Runi (Everton), Džon Mekririk (Njukasl), Zoe Bol (Mančester junajted), Keli Džons (Lids), Džon Anderson (Akrington), Timi Malet (Oksford), Morisi (Milvol), Mekfaden (Koventri), a na posljednjem mestu je Berni Eklston navijač Čelsija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC