• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marinović: Ne razmišljam o klupi Laktaša

Vinko Marinović odbacio je spekulacije da će preuzeti Laktaše jer još aktivno igra fudbal u gradiškoj Kozari!

 Marinović: Ne razmišljam o klupi Laktaša Izvor: MONDO

"Niko iz Laktaša me nije kontaktirao i iz medija sam saznao da ću možda biti njihov novi trener", izjavio je Marinović banjalučkoj štampi.

Laktaši nemaju rukovodstvo već skoro tri nedelje, pa se u ponedeljak pojavila informacija da aktuelni šef struke Čedomir Đoinčević, koji je ekipu u jesenjoj sezoni doveo do trećeg mjesta u Premijer ligi BiH, raskinuti saradnju, a kao njegov nasljednik u prvi plan je izbio Marinović.

"Nedavno sam dobio trenersku A licencu, ali o tom poslu još ne razmišljam jer sam još aktivan fudbaler. Nisam dobio nikakav poziv ili ponudu iz Laktaša, a i da je dobijem ni sam još nisam siguran koji bih potez povukao. Ono što je sigurno, trenerski posao mi nije prioritet, ali u fudbalu se nikad ne zna. Što se tiče Laktaša mislim da oni sada imaju važnijih problema koje moraju da riješe, a koliko znam imaju trenera", dodao je Marinović, koji je dres Laktaša nosio četiri godine. Karijeru je počeo u Kozari, a igrao je i za banjalučki Borac, beogradsku Crvenu zvezdu i belgijski Biršot.

Ako Đoinčević ode, a Marinović dođe na mjesto trenera, biće ovo treća smjena trenera ove godine u Laktašima. Ekipu je na startu jesenje sezone Premijer lige BiH poveo Dragan Ćurguz, koji je nakon dvije utakmice otišao, a naslijedio ga je Slobodan Kustudić. Iskusni stručnjak vodio je ekipu u narednih osam mečeva, a poslije njega na klupu je sjeo Đoinčević.

Tri kandidata za predsjednika

U Laktašima je održan preliminarni sastanak predstavnika kluba i opštine Laktaši na kome je trebalo da bude utvrđen tačan datum održavanja sjednice Skupštine kluba na kojoj treba da bude izabran novi Upravni odbor.

Prema posljednim informacijama za mjesto predsjednika UO i kluba u igri su tri imena i to: Slobodan Puhalac, ministar spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH, te privrednici Ljubo Ćubić i Slavko Roguljić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC