• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Parker: Ne govore mi ništa o Zvezdi

Bernard Parker željno očekuje vijesti o eventualnom prelasku u Crvenu zvezdu. Ili Malme.

 Parker: Ne govore mi ništa o Zvezdi Izvor: MONDO

Zvijezda reprezentacije Južne Afrike trenira sa svojim klubom Tanda Rojal Zulu u čeka vijesti iz Evrope, bilo da one dolaze iz Srbije ili Švedske.

I Crvena zvezda i Malme, prema pisanju sajta KickOff.com, poslali su ponude za vještog napadača, ali menadžment Rojal Zulua još nije donio odluku, koju će i da li prihvatiti.

"Nisam siguran u to šta se događa, jer mi menadžment ništa ne govoroi o mom odlasku u Evropu. Bilo kako bilo, nadam se da ću sledeće nedelje imati da kažem nešto pozitivno u vezi moje budućnosti", poručio je iz Durbana zvijezda "Bafana Bafana" reprezentacije.

Parker je rođen 16. marta 1986. godine u Boksburgu u Južnoj Africi. Kapiten je Rojal Zulu tima, a iako se najbolje snalazi kao napadač, umije dobro da odigra i na sredini terena. Kao mladić, uporedo sa fudbalom, bio je dobar atletičar, naročito u trkama na kraćim i dužim dionicama, a osvajao je medalje i kao plivač.

Početkom 2008. godine, bio je na probi sa još dvojicom kolega iz nacionalnog dresa Mariom Bujsenom i Džejmsom Madidilanijem u poljskoj Legiji iz Varšave, ali nije prošao.

Ovaj 170 cm visoki napadač je na 30 mečeva za Rojal Zulu postigao devet golova, a na devet nastupa u reprezentaciji, četiri.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC