• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ENGLESKI KOKTEL: Dauning, Belami, Oven i mali Ćorić

Totenhem daje 16 miliona evra za napadača Midlzbroa, Siti diže cijenu Belamiju, Oven odjavio Njukasl, Čelsi i Liverpul bi dijete iz Hrvatske.

 ENGLESKI KOKTEL: Dauning, Belami, Oven i mali Ćorić Izvor: MONDO

Totenhem je spreman da Midlzbrou plati 16 miliona evra za napadača Stjuarta Dauninga, objavili su ostrvski mediji.

"Pijevci" se već nekoliko mjeseci interesuje za Dauninga, a prvu ponudu koju je poslao na adresu njegovog aktuelnog kluba iznosila je 12 miliona evra.

Engleski novinari podsjećaju da je Dauning u februaru ove godine potpisao petogodišnji ugovor, po kome prima nedeljnu platu od oko 50.000 evra.

U dosadašnjoj karijeri 24-godišnji fudbaler osim za Midlzbro, u kome je počeo da se bavi fudbalom, nastupao je, kao pozajmljen igrač, još samo za Sanderlend u sezoni 2003/2004.

Za reprezentaciju Engleske debitovao je 2005. godine i do sada je odigrao 21 utakmicu u dresu sa državnim grbom.

Siti digao cijenu Belamiju

Vest Hem je objavio da će napadača Krega Belamija pustiti u klub koji pristane da plati obeštećenje od 12,5 miliona evra.

Engleski mediji tvrde da će 29-godišnji reprezentativac Velsa biti jedan od najtraženijih igrača u predstojećem zimskom prelaznom roku i da se uprava Vest Hema nada da će njegovom prodajom uspjeti da pokrije sve rupe koje su se pojavile u klupskom budžetu.
Interesovanje za nepredvidivog i konfliktnog napadača do sada su pokazali engleski premijerligaši Totenhem, Aston Vila, Mančester Siti i škotski Seltik.

Predstavnik jednog od zainteresovnih klubova požalio se da je početna cijena za Belamija iznosila osam miliona evra, ali da je ona naglo skočila od kako se u trku uključio Mačester siti.

Oven odjavio Njukasl

Majkl Oven je prekinuo pregovore o produženju ugovora sa upravom Njukalsa, kluba za koji igra od 2005. godine.

Iskusni, 29-godišnji napadač ima ugovor do juna sledeće godine, a kako tvrde lokalni mediji, on namjerava da već u januaru napusti klub i pređe u Real Madrid ili Liverpul, jedine ekipe za koje je igrao prije nego što je stigao na "Sent Džejms park".

Oven je, međutim, demantovao da se sprema da u januaru promijeni sredinu, ali ne i informaciju da je prekinuo pregovore sa Njukaslom.

"Mnogo se špekuliše o tome šta planiram da učinim. Sigurno je samo da namjeravam da ispunim sve obaveze iz ugovora sa Njukaslom, a o tome gdje ću nastaviti karijeru razmišljaću tek na ljeto", kazao je Majkl Oven.

Čelsi i Liverpul jure 11-godišnjeg Hrvata

Čelsi i Liverpul zainteresovani su za učensika četvrtog razreda osnovne škole, talentovanog 11-godišnjeg Hrvata, Antu Ćorića.

Supertalentovani dječak je prije nekoliko dana potpisao petogodišnji ugovor sa Salcburgom, ali engleski premijerligaši najavljuju da će, bez obzira na tu činjenicu, nastaviti da prate njegov razvoj i iskoristiti prvu priliku da ga angažuju.

Osim Čelsija i Liverpula za perspektivnog Ćorića, koji je ponikao u fudbalskoj školi Zagreba, zainteresovana je i Barselona i nekoliko njemačkih prvoligaša na čelu sa slavnim minhenskim Bajernom.

(Tanjug, MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC