• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gvozdenović: Samo da ostanu Milijaš i Koroman

Ivana Gvozdenovića samo paraf na ugovor dijeli od zaduživanja crveno-bijelog dresa.

 Gvozdenović: Samo da ostanu Milijaš i Koroman Izvor: MONDO

Iskusni lijevi bočni igrač (30) je poslije odiseja u Brižu, Mecu i bukureštanskom Dinamu proveo minula tri i po mjeseca održavajući formu sa crveno-bijelima, a uskoro će i ozvaničiti povratak u klub poslije šest i po godina.

U razgovoru za zvanični sajt Crvene zvezde, Ivan Gvozdenović je podvukao da mu neće biti teško da se prilagodi na novu (staru) sredinu pogotovo što je sa Čedomirom Janevskim već sarađivao.

"Neću uopšte imati period aklimatizacije. Odlično poznajem rad trenera Janevskog koji me je trenirao u Brižu kad smo osvojili Kup Belgije, a sada sam upoznao i sve saigrače. Čekamo prvi dan prelaznog roka pa da sve postane zvanično. Mislim da je to 12. januar, ali nisam siguran", rekao je Gvozdenović.

Sa Zvezdom je osvojio četiri domaća trofeja, po dva u prvenstvu i Kupu. Vjeruje da ove sezone može i do petog.

"Zvezda može da smanji bodovni zaostatak, ali je moguće i da se on uveća. Zaista je sve moguće i jesen je to pokazala, jer smo na kraju imali šansu da dođemo do minusa od samo četiri boda poslije onih strašnih 13 zaostatka", kaže Gvozdenović i dodaje:

"Sećam se sezone 1999/2000, kada nam je trener bio Muslin i kada je Partizan sa Ješićem imao plus od devet bodova a na kraju smo završili šampionat ispred njih sa četiri boda više. Dakle, istorija nas uči da je sve moguće".

Gvozdenović ne krije da voli da nosi dres sa brojem sedam, ali ne bi želio da mu pripadne ovaj put, jer bi to značio odlazak kapitena Nenada Milijaša.

"Milijaš nosi taj dres, a ja bih volio da Koroman i on ostanu jer bismo sa njima i pojačanjima bili sjajna ekipa. Ipak, ako Miki ode izraziću želju da uzmem baš taj dres jer mi je sedmica broj koji sam nosio tokom čitave karijere", zaključio je Ivan Gvozdenović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC