• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nenad Brnović - novi početak

Nenad Brnović nakon dve godine pauze zbog povrede ponovo se vraća na teren, ali ne u Partizanovom dresu.

 Nenad Brnović - novi početak Izvor: MONDO

Prošao je fudbalski pakao - došao je u Partizan kao velika uzdanica, a teška povreda ga je odvojila od terena više od dve godine. Sada je spreman za novi početak, ali ide iz Humske.

"Razgovarao sam sa ljudima iz kluba, dogovorili smo se da odem negdje na pozajmicu. Bitno mi je da nađem klub u kojem ću igrati, a ukoliko sve bude išlo kako treba, vjerujem da ću brzo moći da zaigram i za reprezentaciju (Crne Gore)", rekao je Brnović za podgoričke "Vijesti".

Nije isključeno da se Brnović vrati u Crnu Goru i odigra šest mjeseci za neki crnogorski klub, ali moguća je i opacija da ostane u Partizanu.

"Tražimo i klub i ja, nema još ništa konkretno. Prioritet je inostrani klub, ali nije isključeno da odem u neki klub iz srpske ili crnogorske lige. Moguće i da se nešto promijeni ukoliko ode Žuka (iz Partizana), ali teško. Realno je da odem negdje na pozajmicu", kaže Brnović.

Ironija sudbine - Brnović je nekada bio kapiten Zete, a povrijedio se baš na utakmici protiv Zete u dresu Partizana. Tog marta 2006. godine imao je otvoreni prelom potkoljenice. Išao je na nekoliko operacija, oporavak je bio naporan, prije svega psihički...Ipak, vezista Partizana poručuje da je sada spreman za novi fudbalski početak.

"Maksimalno koristim pauzu kako bih što više ojačao nogu, a u posljednja dva mjeseca sve je išlo baš mnogo dobro. Odigrao sam nedavno i tri-četiri meča za Teleoptik, izdržao svih devedeset minuta. Partizan mi je dao odriješene ruke, nisu me uslovljali, klub je od prvog dana bio ekstrakorektan prema meni. Najbitnije je da se vratim, da igram utakmice, a možda na ljeto ponovo produžim ugovor sa Partizanom", kaže Brnović, koji je ljetos već bio produžio ugovor sa crno-bijelima na još jednu sezonu.

Brnović je u međuvremenu odigrao nekoliko prijateljskih utakmica za Partizan (protiv PAOK-a i Slavije iz Istočnog Sarajeva)...

"Svjestan sam da ponovo krećem od nule, kao pre pet-šest godina. I dalje radim vježbe za nogu, ranije je bilo problema sa mišićem (listom), ali i njega sam ojačao. Nadam se samo da će me u pripremnom periodu zaobići neki sitniji problemi i maleri. Sve je dugo trajalo, ali nisam mogao ranije na teren. Želim da na proljeće odigram 15-ak utakmica", kaže Brnović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC