• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dunga zove Amaurija među "karioke"

Brazilski selektor Dunga namjerava da u tim pozove Amaurija, kako bi ga spriječi da nastupi za italijansku reprezentaciju.

 Dunga zove Amaurija među "karioke" Izvor: MONDO

Amauri je poslao zahtjev za dobijanje italijanskog pasoša i ukoliko dobije pozitivan odgovor mogao bi da zaigra za reprezentaciju Italije, jer nijednom nije nastupio za nacionalni tim Brazila.

Fudbaler Juventusa rekao je da bi želio da igra za Italiju, gdje je proveo veći dio karijere, ukoliko ga selektor Brazila ne uvrsti u tim.

Selektor Italije Marčelo Lipi rekao je da će o tome razmisliti tek kada Amauri dobije italijansko državljanstvo.

"Spreman sam da pozovem Amaurija sve dok ne bude zahtjevao mjesto u prvom timu. Svi žele da ga vide u timu Brazila, ali ukoliko se ne pokaže dobro na prvoj utakmici - sledećeg dana biće uništen", rekao je Lipi za list Gazeta delo Sport.

Amauri je jedan od najboljih fudbalera u polusezoni italijanskog šampionata, postigao je 11 golova za torinske "crno-bijele".

Ukoliko Dunga održi riječ i pozove ga u tim, Amauri bi mogao da debituje upravo protiv Italije, 10. februara na prijateljskoj utakmici u Londonu.

Selektor Brazila rekao je da je bio iznerviran izjavama Amaurijevog agenta, kojima je zahtjevao mjesto u prvom timu za svog klijenta.

"Ni Pele nije tražio mjesto u startnoj postavi. Amauri bi mogao da pita Kaku i Ronaldinja, osvajače Zlatne lopte, da li su zahtjevali sigurno mjesto u prvom timu Brazila", rekao je Dunga.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC