• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OFK Beograd: Terzić nas je obogatio!

Skupština OFK Beograda čvrsto je stala iza svog bivšeg direktora i doskorašnjeg predsjednika Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Zvezdana Terzića.

 OFK Beograd: Terzić nas je obogatio! Izvor: MONDO

Skupština "romantičara" je zauzela stav da je Terzić koga traži čak i Interpol zbog sumnji da je učestvovao u malverzacijama sa transferima upravo bivših igrača kluba sa Karaburme "obogatio, a ne osiromašio" klub i da nije bilo njega ko zna gdje bi OFK Beograd sada bio.

Skuptšina je najprije pod tačkom "razno" saslušala otvoreno pismo koje je delegatima tog tela uputio Terzić (sa nepoznate adrese), u kojem je iznio način rada, kako su se stvarali "crni fondovi" koje su imali svi, kako ističe, sve ono što je prethodnih dana objavio i medijima.

To pismo otvorilo je opširnu raspravu delegata Skupštine OFK Beograda, koji su listom odavali priznanje Terziću za sve što je uradio za klub u vrijeme svog mandata.

Prije Terzića ovde je bilo rasulo, kapija polomljena, rupa do rupe, bez ograde, na terenu korov, a onda je došao Terzić koji svojim znanjem i hrabrošću nije napravio klub kojim danas možemo da se dičimo, rekao je bivši "ofkovac" Nikša Đujić, prenosi "Sport".

A onda je, ponesen raspravom, potpredsjednik kluba Miodrag Veljković (direktor Agro banke) zatražio da se u zaključak unese sljedeći stav: "Zvezdan Terzić je obogatio OFK Beograd, ne samo u rukovodećem, već daleko više u materijalnom smislu. Da ga nije bilo ko zna kako bi danas OFK Beograd izgledao i u kojem bi se rangu takmičio".

Na Skupštini je iznesen i prijedlog grupe prijatelja kluba da se OFK ubuduće zove FK OFK Beograd (!!!), kao i da promijeni boje kluba iz plave u rojal (!!!).

Inače, Skupština je dala povjerenje predsjedniku skupštine i Upravnog odbora Milošu Miniću da nastavi mandat do kraja 2009. godine kada će biti izborna skupština kluba, a u novom Upravnom odboru biće i legenda kluba Slobodan Santrač, koji je dobio funkciju potpredsjednika.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC