• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stepi: Mislio sam da imamo usmeni dogovor...

Dragoslav Stepanović poslije razlaza s Čukaričkim Stankomom brzo pronašao novi posao ili je bar mislio tako.

 Stepi: Mislio sam da imamo usmeni dogovor... Izvor: MONDO

Iskusni stručnjak dogovorio se sa čelnicima Vojvodine da preuzme "kormilo" tog kluba, ali su ga Novosađani izigrali i kao novog trenera predstavili Ljupka Petrovića.

"Poslije utakmice sa Javorom predsjednik Aleksandar Mihailović je ušao u svlačionicu i pred igračima rekao da smo Čukarički i ja raskinuli ugovor. Nisu mi dozvolili da nastavim započeti posao. Prihvatio sam to, jer nisam želio da treniram nezadovoljne fudbalere, ali i zato što sam osam mjeseci radio bez para. Nisam tražio ono što mi po ugovoru pripada, već sam da bismo prekinuli saradnju morao i da se odreknem polovine onoga što sam do sada zaradio", izjavio je Stepanović za "Politiku".

Čukaričani su u prvi mah stopirali Stepanovićev odlazak u Novi Sad.

"Navodno, razlog je bio to što im Vojvodina nije platila oko 30.000 evra za prelazak Vukašinovića, kao i to što je njen predstavnik u Komisiji za žalbe Rabrenović bio među onima, koji su glasali da se meč Čukaričkog s Radom registruje službenim rezultatom u korist tima s Banjice", dodao je priznati stručnjak.

Ipak, kada je Stepanović odustao od polovine zarađenog novca, dobio je raskid ugovora i brzo se dogovorio s vodećim ljudima Vojvodine.

"Lako smo riješili sva pitanja i odredili finansijske obaveze. Javio sam im da sam raskinuo ugovor s Čukaričkim, pa su rekli da će me zvati. Kako sam obaviješten promovisali su Ljupka Petrovića. Nije seriozno da se takav klub i rukovodstvo tako ponaša. Kad daš ruku, ili sklopiš usmeni dogovor, posao je zaključen. Grujić i Riđošić, koji su pregovarali u ime Vojvodine, odavali su utisak ozbiljnih poslovnih ljudi, pa zato nisam insistirao da potpišemo predugovor. Ne znam o čemu se radi i kako je došlo do preokreta. Pokušavam da ih razumijem, ali mi nije jasno zašto mi se nisu javili".

Dragoslav Stepanović otkriva da nije razočaran, već iznenađen, ali da ga to neće "otjerati" iz Srbije.

"Vraćam se u Njemačku, gdje ću provesti praznike. Volio bih da nastavim da radim u Srbiji, jer smo počeli sa podizanjem kvaliteta lige. Zato ostajem otvoren za saradnju, a vidjećemo da li će me neko zvati", izjavio je Stepanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC