• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Vratiću se u Premijer ligu!

Trener Intera Žoze Murinjo planira da se vrati u Premijer ligu, ali u narednih 15 godina ne zanima ga posao u bilo kojoj reprezentaciji.

 Murinjo: Vratiću se u Premijer ligu! Izvor: MONDO

"Nikada ništa ne krijem. Zaljubljen sam u engleski fudbal i sigurno ću se vratiti jednog dana. Želim da u svojoj karijeri osvojim Premijer ligu, Seriju A (italijansku) i La Ligu (špansku). Poslije Engleske treniraću neku špansku ekipu, ali sada sam srećan u Interu", rekao je Murinjo u izjavi za Skajsports.

Murinjo je rekao da Inter liči na Čelsi iz sezone 2004-2005 koji je tada imao nadimak "mašina za pobjede".

"Zadovoljan sam situacijom, ovo je nov početak za mene. Inter liči na Čelsijevu 'mašinu za pobjede', uvijek imate osjećaj da ćete pobijediti jer je imate tim koji je prejak za protivnike", rekao je portugalski stručnjak.

Mediji su spekulisali da će Morinjo preuzeti reprezentaciju Engleske poslije otkaza koji je dobio Stiv Meklaren. Portugalac je priznao da je bio blizu dogovora, ali smatra da je još rano da napusti klupski fudbal.

"Odbio sam jer sam želio da budem srećan, a da bih bio srećan moram da radim sa fudbalerima svaki dan. Da li možete da me zamislite kao selektora koji okuplja ekipu jednom mjesečno? Zamalo da prihvatim, ali onda sam zamislio svoj život - svaki dan u odijelu, odlazak u kancelariju, putovanja po stadionima. Reprezentacija će na mene
čekati bar 15 godina ", rekao je Morinjo.

Morinjo je u sukobu sa italijanskim medijima jer ne želi da prisustvuje konferencijama za novinare koje se održavaju poslije utakmica.

"Ne mogu da izađem pred novinare i kažem: 'Nismo se dobro branili', ili 'Ovaj fudbaler je napravio grešku'. To je veliki pritisak i nisam bio srećan kada sam odgovarao na takva pitanja, umoran sam od toga, ali znam da moram da radim svoj posao. Sat nakon utakmice moram da razgovaram sa novinarima i to stvarno mrzim, ali moram da se
prilagodim obavezama. Nikada neću u tome uživati", dodao je Murinjo.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC