• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćurguz novi trener Modriče

Modriča je napokon dobila novog trenera - Zorana Ćurguza, koji će na ime transfera zaraditi 10.000 maraka, uz mjesečnu platu od 2.000!

 Ćurguz novi trener Modriče Izvor: MONDO

Poslije ostavke Mitra Lukića, Izvršni odbor aktuelnog prvaka BiH ukazao je povjerenje nekadašnjem treneru dobojske Sloge, teslićkog Proletera i Laktaša.

"Bilo je 14 kandidata, ali odlučili smo se za Ćurguza. Vjerujemo da posjeduje znanje ipotencijal kojim će nas izvući iz krize u proljećnom dijelu Premijer lige BiH. Nije tajna, potpisaće jednogodišnji ugovor prema kojem će za transfer dobiti 10.000 maraka. Osim toga, njegova mjesečna plata biće 2.000 KM. Smatramo da je to sasvim pristojno za naše prilike. Ustvari, to maksimum, u skladu sa našim trenutnim mogućnostima", rekao je predsjednik Modriče Žarko Vujnić.

On je podvukao da će se narednih dana stabilizovati situacija u klubu, koji je posljednjim mjeseci imao mnogo problema, pa čak i dvije paralelne uprave "uljara".

"Zbog loših rezultata na sjednici Izvršnog odbora smijenili smo i direktora Marijana Jelića. Ovim činom počeli smo najavljenu rekonstrukciju. Na dosadašnju Jelićevu funkciju inaugurisali smo Stojana Stolića", dodao je Vujnić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC