• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marić se nada, Abu stiže u Zvezdu

Prepreka transfera veziste Genta bi mogla da bude visoko obeštećenje, a Kamerunac iz Kine dolazi na preglede za dva dana.

 Marić se nada, Abu stiže u Zvezdu Izvor: MONDO

Miloš Marić bi mogao kružnim putem da stigne u Crvenu zvezdu.

Prije četiri godine je krenuo iz Golubovaca i bio je nedomak seobe u Ljutice Bogdana 1, ali je ipak završio u Pireju. Iz tabora Olimpijakosa je 2007. prešao u belgijski Gent.

Ove zime bi ipak mogao da obuče crveno-bijeli dres beogradskog kluba. U Olimpijakosu je sarađivao sa sadašnjim trenerom Zvezde, Čedomirom Janevskim, na čiji je savjet sportski direktor Ilija Ivić stupio u kontakt sa čelnicima Genta.

"Od mene ne zavisi trenutno ništa, jer imam ugovor sa Gentom do ljeta 2010. godine", izjavio je 26-godišnji vezista za "Novosti".

"Ako se Crvena zvezda dogovori sa Gentom, sa mnom vjerovatno neće da bude problema. Imponuje što je tako veliki klub zainteresovan za mene. Glupo je pričati o vrijednosti Crvene zvezde, bez obzira na krizu, koja će sigurno da prođe", dodao je Marić.

Međutim, prepreka za transfer bi mogla da bude finansijske prirode.

Naime, odlične igre Marića u poslednje vrijeme će mu sigurno podići cijenu, a Crvena zvezda za te uslove ima skroman budžet.

Užičanin je sedam puta bio reprezentativac Srbije i Crne Gore, a prethodno je 2004. bio član mlade reprezentacije koja je na Evropskom prvenstvu osvojila srebro.

Oumaru četvrti novajlija

Za razliku od Marića, Abubakar Oumaru će izvjesno biti novi igrač srpskog vicešampiona.

Riječ je o 21-godišnjem Kameruncu, trenutno na privremenom radu u Kini. Tamnoputi napadač će u Beograd stići za dva dana, proći ljekarske preglede i postati četvrti novajlija Zvezde.

Njega je crveno-bijelima preporučio Milan Živadinović, koji ga je trenirao u Kini, a pozitivno mišljenje o Abuu je iz najmnogoljudnije zemlje svijeta donio i Siniša Gogić.

Pomoćnik Čedomira Janevskog ga je gledao na djelu.

Odlikuje se nevjerovatnom brzinom, a prošle sezone je proglašen za najboljeg mladog igrača u Kini.

Prije Abubakara Oumarua, Zvezda se pojačala povratnikom Ivanom Gvozdenovićem, Brazilcem Džefersonom da Silvom i mladim Ognjenom Vranješom iz banjalučkog Borca.

(MONDO, foto zvanični sajt Genta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC