• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan po pojačanje opet u Crnu Goru?

Fudbalski klub Partizan, po svemu sudeći, nastaviće tradiciju traženja i dovođenja novih fudbalera iz Crne Gore.

 Partizan po pojačanje opet u Crnu Goru? Izvor: MONDO

Klub iz Humske zainteresovan je za najboljeg fudbalera budvanskog Mogrena i po mnogima najistaknutijewg igrača crnogorskog prvenstva Nikolu Vujovića.

Sportski direktor Mogrena Ilija Rađenević izjavio je za podgoričke "Vijesti" da ga klub neće pusiti da "ide bilo gdje", ali da Partizan "svakako jeste klub koji Vujović zaslužuje".

"Vujović je, tako smatramo mi i tako smatraju mnogi, najbolji fudbaler u crnogorskoj ligi. Tu činjenicu moramo da poštujemo i zato ga nećemo pustiti da ide bilo gdje. To ne bi bilo pošteno ni prema njemu ni prema našem fudbalu", kaže direktor Mogrena.

Vujović (27 godina) je u dosadašnjoj karijeri nosio dres Lovćena, Spartaka iz Subotice, dva puta Budućnosti, grčkog Akratitosa i Mogrena.

Nikola Vujović ima brzinu, snagu, šut lijevom nogom, dribling..i kao takav interesantan je Partizanu kao moguća zamjena Zoranu "Bambiju" Tošiću.

Partizan je tradicionalno okrenut crnogorskom tržištu. Veliki je broj igrača sa crnogorskim državljanstvom koji su igrali u Humskoj - Peđa Mijatović, Branko i Draboljug Brnović, Damir Čakar, Andrija Delibašić, Dejan Vukićević, Ivica Kralj, Niša Saveljić, Srđan Radonjić, Simon Vukčević, Stevan Jovetić, Nenad i Bojan Brnović, Marko Ćetković, Slaven Stjepanović IRisto Lakić (ova trojica baš i nisu dobili priliku da se pokažu), golman Mladen Božović...

Upravo bi jedan od bivših fudbalera Partizana koji je sada trener Mogrena Dejan Vukićević mogao da bude spona za ovaj transfer, mada nijedan trener ne voli kada ostaje bez najboljeg igrača.

Iz crnogorskog fudbala vijest da će se nekadašnji fudbaler Partizana Slaven Stjepanović, koji je trenutno u Vojvodini, možda preseliti na sjever Crne Gore, u Rudar iz Pljevalja.

(MONDO - foto: Vijesti)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC