• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMIJER: Arsenal "ispustio" Vilu

Arsenal je u derbiju 19. kola Premijer lige prokockao vođstvo od 2:0 protiv Aston Vile primivši gol u sudijskoj nadoknadi za konačnih 2:2.

 PREMIJER: Arsenal "ispustio" Vilu Izvor: MONDO

Vila je nakon tri uzastopna trijumfa očekivala još jedan kojim bi se odlijepila od Arsenala na šest bodova, ali će biti zadovoljna i bodom koji ostavlja Arsenal na petom mjestu.

Izabranici Martina O’Nila, puni samopouzdanja, jurnuli su od samog početka ka golu Arsenala, kome je nedostajao povrijeđeni Fabregas i suspendovani Adebajor.
„Tobžije“ je međutim spašavala stativa, prečka, a onda i golman Almunija u čije ruke se lopta uvijek nekako odbijala.

Okvir gola Almunije zatresao se već u šestom minutu nakon udarca glavom mladog Sidvela, da bi ga nešto kasnije pogodili i Milner i Dejvis.
Kazna je Vilu stigla pet minuta prije kraja prvog dijela kada je Denilson oduzeo loptu Rio-Kokeru koji se poigravao i pogodio mrežu Friedela za muk na Vila parku.

Već na samom startu drugog dijela uslijedio još jedan šok za domaće navijače. Dijabi i Ebue su kombinovali, a prvi završio akciju udvostručivši vođstvo „tobdžija“.

Robin Van Persi propustio je dve dobre prilike, a zatim je pokušaj Ebuea zaustavio Fridel, ali umjesto da Arsenal stavi tačku na i, gol je pao na drugoj strani.
Galas je oborio Agbonlahora, a kapiten protivničke ekipe Geret Beri bio je neumoljiv sa bijele tačke - 2:1.

Nakon ovog pogotka Martin O’Nil i Arsen Venger imali su malu raspravu pored aut linije koju je morao da prekine sudija Li Mejson.

Arsen Venger kao da je znao da mu se ništa dobro ne sprema u sudijskoj nadoknadi pa je burno reagovao na odluku Mejsona da se utakmica produži za četiri minute.

A Vili su bili dovoljne i dve! Nakon ubacivanja sa strane lopta je uz mnogo sreće došla do defanzivca domaćih Najta koji se pridružio napadu, a njegov šut sa ivice šesnaesterca završava iza leđa Almunije za konačnih 2:2 i podjelu bodova.

Aston Vila se nakon ovog remija nalazi na diobi trećeg mjesta s Mančester junajtedom, s tim da „đavoli“ imaju čak dve utakmice manje, a Arsenal je peti sa tri boda zaostatka za njima i deset za vodećim Liverpulom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC