• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekam: Ponovo pronađen u Milanu

Želja Dejvida Bekama da ovog proljeća ostane u Milanu zasnovana je na sportskim, a ne na finansijskim razlozima.

 Bekam: Ponovo pronađen u Milanu  Izvor: MONDO

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda i Reala prije nekoliko dana je prvi put rekao da želi da ostane na San Siru, umjesto da se vrati u Los Anđeles Galaksi, kada mu 8. marta istekne ugovor o tromjesečnoj pozajmici.

"Milan mi je trenutno važniji od novca. Razmišljam prije svega o fudbalu. Želim da ostanem u Milanu jer sam se ponovo pronašao kao fudbaler", rekao je Bekam italijanskim medijima.

"Prvi cilj mi je da ostanem ovde i igram na najvišem mogućem nivou. To će mi omogućiti da obezbijedim mjesto u reprezentaciji Engleske", objasnio je on.

U početku je pozajmica izgledala kao prilika za Milan da unovči Bekamov marketinški potencijal, a za njega da ostane u formi i konkurenciji za nacionalni tim. Međutim, Englez je u crveno-crnom dresu zaigrao kao u najboljim danima, postigao dva gola i nekoliko puta asistirao, pa ga je trener Karlo Anćeloti opisao kao "neophodnog".

"Ni ja nisam mogao da pretpostavim da će biti tako. Nadao sam se da ću igrati dobro u Milanu, ali nisam mislio da ću ovoliko uživati", iskren je Bekam.

Anćeloti ga je početkom nedelje uključio u spisak 25 igrača koji će imati pravo nastupa u Kupu UEFA, iako Bekam trenutno ima pravo nastupa samo na dva meča sa Verderom.

Očekuje se da će pregovori Italijana i Amerikanaca biti osjetljivi i teški, a da će pitanje Bekamovih marketinških prava vjerovatno predstavljati kamen spoticanja.

"Vidjećemo šta će odlučiti klubovi, vjerujem u njih. Poštujem Galaksi, ali želim da ostanem u Milanu i nadam se da će se klubovi dogovoriti", zaključio je Dejvid Bekam.

(Beta-AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC