• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjeda Zvezde nad Brnom, raspucani Kleo

Fudbaleri Crvene zvezde zabilježili su novu pobjedu na pripremama na Kipru, a Brazilac Kleo je novim golom potvrdio da je u odličnoj formi.

 Pobjeda Zvezde nad Brnom, raspucani Kleo Izvor: MONDO

Zvezda je pobijedila češki Brno 2:1 (1:0), golovima Klea i Nenada Milijaša, a kapiten crveno-bijelih je u drugom poluvemenu promašio penal.

Crveno-bijeli su poveli u 30. minutu. Nikola Lazetić je probio po desnom krilu i uputio odličan centaršut za Klea koji glavom postiže skoro isti gol kao i Gornjiku.

Prije pogotka, Bernard Parker je pogodio stativu gola Buresa ali i је Brno imao dva šuta koje je Stamenković uspješno odbranio.

Nakon gola Zvezda je krenula u totalnu ofanzivu ali terenska inicijativa nije donijela ništa više od nekoliko poluprilika.

U 50. minutu odlična prilika za Tričkovskog. Makedonac se našao oči u oči sa golmanom Brna koji odlično brani izglednu šansu za dupliranje vođstva.

Poslije propuštenih prilika uslijedila je kazna. U 55. minutu, poslije kornera, Dosek glavom asistira Trusilu koji opet glavom smješta loptu iza Stamenkovićevih leđa za 1:1.

U sledećem napadu sudija svira penal za Zvezdu, poslije faula nad Pavlom Ninkovim. Milijašev udarac, međutim, brani golman Bures, koji je bio jedan od najzapaženijih aktera na meču.

Desetak minuta kasnije, Zvezda je ponovo u vođstvu. Brazilac Džef Silva, koji je u igru ušao u drugom dijelu, odlično je prošao po lijevoj strani, centrirao Tričkovskom koji glavom spušta Milijašu, koji ljevicom iz poluvoleja šalje loptu u mrežu.

Do kraja meča, Zvezda propušta još nekoliko prilika (Some i Tričkovski), a u poslednjem minutu češki igrač Svejnohi (ušao u igru sa klupe) dobio je crveni karton zbog preoštrog starta nad Blažićem.

TIMOVI:

CRVENA ZVEZDA: Stamenković, Gvozdenović (od 60. minuta Džef Silva), Tutorić (od 46. Pejčinović), Tomović (od 70. minuta Vranješ), Ninkov (od 60. minuta Jaković), Koroman (od 45. Tričkovski), Milijaš (od 70. minuta Bogdanović), Isah (od 45. minuta Nikolić), Lazetić (od 70. minuta Some), Parker (od 70. minuta Blažić) i Kleo (od 60. minuta Oumaru).

BRNO: Bures, Dosek, Dvornik, Hajnc, Kalivoda, Kuncl, Lira, Maracek, Pospec, Scnider i Trousil.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC