• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lazetić: Igramo dobro i ofanzivno

"Bitno je što pobjeđujemo, iako smo promašili još mnogo šansi na tim mečevima, protiv Brna i penal", kaže desno krilo Crvene zvezde.

 Lazetić: Igramo dobro i ofanzivno Izvor: MONDO

Iskusni Nikola Lazetić, ali i cio tim Crvene zvezde, partijama u dosadašnjem toku priprema su nagovijestili bolja izdanja u proljećnom dijelu sezone.

Bolja od onih koja su crveno-bijele na polovini Jelen Superlige ostavila na trećem mjestu, sa sedam bodova manje od Partizana. Lazetić je optimista i vjeruje da će do "vječitog derbija", zakazanog za 21. februar, sve biti dovedeno "pod konac".

"I saigrači kažu da se iz dana u dan osjećaju sve bolje. Što se više bližimo utakmici sa Partizanom, radimo treninge koji nam daju svježinu. Bilo je dosta trčanja, teretane i po dva treninga dnevno, tako da smo bili dosta teški. Na poslednje dvije utakmice na Kipru se vidjelo da svežina polako dolazi", istakao je nekadašnji reprezentativac Srbije.

Lazetić je u pobjedi nad Brnom (2:1) asistirao Brazilcu Kleu kod postizanja prvog gola.

"Bitno je što pobjeđujemo, iako smo promašili još mnogo šansi na tim mečevima, protiv Brna i penal. Sve to govori da igramo ofanzivno i dobro i jako smo zadovoljni zbog toga".

Desno krilo crveno-bijelih smatra da u ovoj fazi priprema nije problem što pobjede nisu izražene ubjedljivijim rezultatima.

"Imamo dosta novih igrača, koji se još uvijek uklapaju, na nama iskusnijima je da im pomognemo. Oni moraju da shvate da je Zvezda klub koji svaku utakmicu mora da pobijedi. Za svako mjesto u timu konkurišu po dva-tri igrača. Važno je da po završetku priprema i za vrijeme takmičenja svi budemo spremni. A konkurencija i izbor igrača su pravi, u šta niko od nas nije sumnjao".

Trener Čedomir Janevski dao je igračima slobodnu nedelju popodne, a Zvezda će do povratka u Beograd odigrati još dvije utakmice. Već u ponedeljak protivnik je poljski prvoligaš Vroclav, a u petak Lokomotiva iz Sofije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC