• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milijaš: Titula nije izgubljena!

Kapiten Zvezde Nenad Milijaš bodri i sebe i cijeli klub: "Dupla kruna nije san".

 Milijaš: Titula nije izgubljena! Izvor: MONDO

Već je maltene bio spakovao kofere i pozdravio se sa saigračima u Crvenoj zvezdi, ali je potom odlučio da ostane još ovu polusezonu. Nenad Milijaš i na proljeće će komandovati na terenu u borbi za titulu, koja, kaže, nije izgubljena.

"Drago mi je što sam ostao. Ovih dana, na drugom dijelu priprema na Kipru, vidio sam da nisam pogriješio. Ostajem u mojoj Crvenoj zvezdi da se borim za duplu krunu, a biće vremena za odlazak u inostranstvo", rekao je u Milijaš intervjuu "Večernjim novostima".


Poslije derbija (0:2), Partizan je imao 13 bodova više, pa su čak i ljudi iz kluba (sportski direktor Ilija Ivić, prije svih) rekli da se Crvena zvezda "okreće Kupu". Situacija je sada nešto povoljnija po crveno-bijele. Zaostatak od sedam bodova nije nenadoknadiv, pogotovo što može da bude gotovo prepolovljen već poslije 1. kola nastavka sezone.

"Rekao sam poslije poraza da se ne odričem titule, uvjeren da ćemo imati novu priliku. Da smo dobili Hajduk, razlika bi bila samo četiri boda. Ništa nije gotovo, neće da bude čak ni ako izgubimo od Partizana na startu proleća. Prvi dio prvenstva je pokazao da niko nije superioran, iznenađenja su bila redovna. Biće ih i u drugom dijelu sezone. I zbog toga niko ne smije ni da pomisli da je šampionska trka gotova", uvjeren je kapiten Crvene zvezde.

Milijaš ocjenjuje da će, kao i obično, glavnu borbu za titulu voditi Partizan i Crvena zvezda, a da Vojvodina neće moći da izdrži trku.

"Svako ima pravo da prijeti, bori se za najveće ciljeve. Naravno i Vojvodina, posebno sada, kada je na drugom mjestu. Mislim, ipak, da Novosađani neće moći da izdrže trku do kraja. O tituli će da odlučuju Crvena zvezda i Partizan, a Vojvodina može samo do Kupa UEFA", ističe Milijaš.

Navijačima poručuje da na proljeće mogu da očekuju drugačiju, bolju Zvezdu, jer..."Lošije valjda ne može u odnosu na ono u avgustu i početkom septembra! Bio je to sumrak, koji smo ipak uspjeli da prevaziđemo".

Kao najveći adut nove ekipe, Milijaš ističe odličnu atmosferu i hvali trenera Čedomira Janevskog koji je pronašao pravi model da se stranci uklope.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC