• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRIPREME: Zvezdaši spašavali noge

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su još jedan meč "na nož" na pripremama protiv poljske ekipe i izvukli su remi (2:2), poslije vođstva Slaska od 2:0.

 PRIPREME: Zvezdaši spašavali noge Izvor: MONDO

Izgleda da Poljaci ne znaju šta je to prijateljska i pripremna utakmica. Zvezda nije ni završila meč protiv Gornjika, a i fudbaleri Slaska u ponedjeljak su često nasrtali na fudbalere u crveno-belim dresovima.

Zbog oštrih startova Kovačević je već u 25. minutu morao iz igre, potom je i Tričkovski morao napolje, a i Ibrahim Some je dobio jedan udarac, ali je nastavio da igra.

Bez šestorice reprezentativaca Srbije (Nenad Milijaš, Nemanja Pejčinović, Nenad Tomović, Slavko Perović), Bernard Parker (Južna Afrika) i Mirnes Šišić (Slovenija), Zvezda je pružila bledu partiju, pogotovo u prvom djelu, kada je Slask za tili čas stigao do vođstva do 2:0.

Slask je poveo u 14. minutu. Posle centaršuta sa lijevog krila lopta je prošla kroz cijelu odbranu Zvzde, došla do Gankarlika koji je iz prve, sa nekih deset metara, šalje iza leđa Radivojevića.

Već poslije tri minuta bilo je 2:0 za poljski tim. Poslije kornera i nove loše intervencije defanzivaca Zvezde, lopta na samo dva metra od gola dolazi do Celebana kome nije bilo teško da poveća vođstvo Slaska.

Zvezda nije uspjela da nametne svoj ritam igre protiv čvrste, organizovane, na momente grube ekipe iz Poljske, ali je poslije desetak minuta igre u nastavku uspjela da smanji vođstvo rivala. Igrao se 55. minut, kada je poslije centaršuta Blažića, Ibrahim Some sa pet metara zakucao loptu u mrežu.

Ofanziva igrača u crveno-bijelim dresovima urodila je plodom u 80. minutu. Posle prekršaja nad Oumaruom u šesnaestercu Slaska, Brazilac Kleo je precizno izveo penal i ponovo se upisao u strijelce na pripremnim mečevima.

Timovi:

CRVENA ZVEZDA: Radivojević, Gvozdenović (od 65. minuta Džef Silva), Tutorić, Jaković, Vranješ (od 25. minuta Kovačević), Blažić (od 70. minuta Kleo), Bogdanović (od 85. minuta Mrkela), Nikolić (od 70. minuta Isah), Lazetić (od 65. minuta Koroman), Tričkovski (od 45. minuta Abu) i Some (od 85. minuta Fereira).

SLASK VROCLAV: Banasinski, Volcek, Celeban, Lukaševič, Pavelec, Mila, Vlatovski, M. Gankarlik, J. Gankarlik, Sobolinski i Ljudinski.

SLASK VROCLAV (drugo poluvreme): Kalmarek, Soha, Pokorni, Cap, Koval, Kalmarek, Tomiski, Sevčuh, Bilinski i Sotirović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC