• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ko će na klupe Čelsija i Portsmuta?

Frank Rajkard i Sven Goran Erikson kandidati za nove trenere Čelsija i Portsmuta.

 Ko će na klupe Čelsija i Portsmuta? Izvor: MONDO

U istom danu Čelsi i Portsmut ostali su bez trenera, a mediji na Ostrvu počeli su licitiranje sa imenima nasljednika Luisa Felipa Skolarija i Tonija Adamasa.

Kao glavni kandidat za novog trenera Čelsija pominje se Holanđanin Frank Rajkard, a navodno je vlasnik "plavaca" Roman Abramovič čvrst u namjeri da dovede nikog drugog do Karla Anćelotija, sadašnjeg trenera Milana.

Teško je povjerovati da će Abramovič uspjeti u tome, pogotovo što je Anćeloti i prošlog ljeta odbio ponudu kluba sa Stamford bridža.

Sa druge strane, mediji u Velikoj Britaniji pominju kao najrealniju opciju da Skolarija u Čelsiju zamijeni nekadašnji trener Barselone i igrač Milana Frank Rajkard.

Njegov agent kaže da je Rajkard zainteresovan za taj posao, ali i da nikako ne bi volio da bude prelazno rješenje.

"Očigledno je veliki ljubitelj igre i Premijer lige, tako da je zainteresovan da radi ovde. Sve zavisi od uslova, ali da - on traži dugoročan posao, ne nešto što bi trajalo sezonu ili sezonu i po", rekao je Rajkardov agent Peri Overem.

Inače, Rajkard bi mogao da zamijeni upravo Anćelotija u Milanu od naredne sezone, o čemu se već naveliko spekuliše u italijanskim medijima.

Poslije otkaza Toniju Adamsu i Portsmut traži trenera, a britanski "San" (The Sun) piše da bi igrači voljeli da ih vodi Šveđanin Sven Goran Erikson, nekadašnji selektor reprezentacije Engleske i trener Mančester sitija.

Erikson (61) je trenutno u Meksiku, a u srijedu uveče "sombrerosi" igraju ključnu utakmicu u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv SAD. Ako izgubi, Erikson neće ostati na mjestu selektora Meksika.

Time se otvara šansa da ponovo dođe u Pemijer ligu, a mogao bi da debituje upravo protiv svog bivšeg kluba Mančester sitija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC