• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barsa mjerka Toresa, Bajern odbio Real

Barsleona sprema ponudu za napadača engleskog Liverpula, španskog reprezentativca Fernanda Toresa, objavio je španski sportski dnevnik "Sport".

 Barsa mjerka Toresa, Bajern odbio Real Izvor: MONDO

Novinar španskog lista tvrdi da uprava Barselone tim potezom namjerava da se osigura ukoliko kamerunski internacionalac Samjuel Eto do kraja sezone ne produži ugovor.

Predsjednik Barsleone Đoan Laporta je, kako se navodi, pričao sa Toresom tokom ceremonije dodjele nagrade najboljem fudbaleru svijeta u izboru FIFA u 2008. godini i u neformalnom razgovoru mu ponudio odlične uslove za prelazak u katalonski klub.

Španski list prenosi da su se Laporta i Tores dogovorili da ostanu u kontaktu, kao i da su svjedoci tog razgovora bili prvotimci Barselone Ćavi i Lionel Mesi.

U dosadašnjoj karijeri Tores je osim za Liverpul, u koji je prešao 2007, šest sezona igrao za Atletiko Madrid. Za reprezentaciju Španije je odigrao 58 utakmica i postigao 18 golova.

Za razliku od Barselone, Real Madrid je već poslao konkretnu ponudu za svog "prvog pika" u narednom, ljetnom prelaznom roku.

"Kraljevski klub" hoće Franka Riberija iz Bajerna. To je potvrdio i trener Bavaraca, Jirgen Klinsman, ali ujedno i odbio svaku mogućnost da se transfer realizuje.

"Dobili smo dosta ponuda za Franka, među kojima i od Reala, ali tako senzacionalnog igrača nećemo prodati", jasan je bio Klinsman.

(MONDO, Beta, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC